Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

Ο Λαμπρόπουλος στο 86' απάντησε στο γκολ του Ιγκόρ και έσωσε την παρτίδα για τον Πανιώνιο με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη (1-1).

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Για περισσότερη από μία ώρα ο Πανθρακικός ήταν αυτός που υπήρχε στο γήπεδο απέναντι σε έναν προβληματικό Πανιώνιο. Στα τελευταία λεπτά, όμως, έπεσε στην παγίδα και κλείστηκε με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να λυτρωθούν με τον ανέλπιστο (βάσει εικόνας) βαθμό της ισοπαλίας.

Ενας λάθος του Λαμπρόπουλου στο 36ο λεπτό και ένα γκολ του Ιγκόρ πιστοποίησαν την ανωτερότητα του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο να δείχνει βραχυκυκλωμένος, πόσο μάλλον μετά το 0-1.

Κάποια σημάδια ανάκαμψης στα πρώτα λεπτά του β' μέρους δεν ήταν τίποτα περισσότερο από κράτημα μπάλας και προσπάθεια δημιουργίας φάσεων. Ο Πανθρακικός, όμως συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και να δείχνει η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για δεύτερο γκολ.

Τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Πανιώνιο να τα δίνει όλα για την ισοφάριση και να την πετυχαίνει στο 86ο λεπτό με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου μετά από κόρνερ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τη μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις αν ο Σέρεμετ δεν έδιωχνε εντυπωσιακά το σουτ του Ντούνη.

MVP:

Λογικά θα ήταν ακριβώς από κάτω για το λάθος που έκανε. Είναι εδώ για το γκολ που έβαλε. Ο λόγος για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Σέρεμετ φέρει ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης, αφού βγήκε εκτός θέσης και έδωσε... άδειο τέρμα στον Λαμπρόπουλο.

Σχόλιο:

Πανιώνιος και Πανθρακικός πήραν αυτό που δεν άξιζαν, ωστόσο ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δεν τα παρατάει και παλεύει έως τέλους, ακόμα κι αν τα προηγούμενα λεπτά είναι ανύπαρκτος στον αγωνιστικό χώρο. Το 1-1 αφήνει χαμόγελα μόνο στους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Αραβίδης, Λάζνικ (46' Ντούνης), Κολοβός (84' Πάνος), Καμπάνταης (64' Γιάννου).

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Χρήστου, Μαξίμ, Ρομέου (92' Τριανταφύλλου), Λαδάκης, Τζάνης (58' Ντιόγκο), Κάσες (83' Ζεκίνια), Μαϊκαρά, Ντε Σόουζα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK