Τα εύκολα... δύσκολα έκανε ο Πλατανιάς

Αν και ο Πλατανιάς προηγήθηκε με 3-0 και όλα έδειχναν ότι θα πάρει μια εύκολη νίκη, ο Λεβαδειακός πέτυχε δύο γκολ και λίγο έλειψε να φύγει με το βαθμό από τα Περιβόλια. Το 2/2 έκαναν οι Κρητικοί!

Τα εύκολα... δύσκολα έκανε ο Πλατανιάς
platanias ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πλατανιάς δεν αστειεύεται και απέναντι σε ανέτοιμες ομάδες όπως ο Λεβαδειακός κάνει... πάρτι. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Γιώργος Μανούσος μετά από μπέρδεμα στη μεσαία γραμμή. Η μπάλα έφυγε στον κενό χώρο και ο Έλληνας άσος αφού ξεπέρασε τον Ναμάσκο έγραψε το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα του Μανούσου ( 2-0).

Ο Γιακουμάκης τον βρήκε όμορφα με κάθετη μπαλιά και ο δεύτερος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Το... πάρτι συνεχίστηκε και στο 34ο λεπτό. Ο Αποστολόπουλος με "μαγική" μπαλιά βρήκε τον Μουνάφο στην περιοχή, αυτός γύρισε στον Γιακουμάκη που ανενόχλητος έγραψε το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός στο πρώτο ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 38΄με τον Καραχάλιο, μετά από πάσα του Μεντί Τζάκσον. Στην επανάληψη το παιχνίδι "άναψε". Ο Λεβαδειακός πίεσε και στο 72ο λεπτό κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τον έτερο Γιακουμάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς (82' Ντεβέσα), Μενδρινός (Τσουράκης 69'), Μανούσος, Γιακουμάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (56' Μαχαίρας), Ουόν, Μουλόπουλος, Καραχάλιος (Καλτσάς 64'), Ζεζίνιο, Μπελγκαζουανί, Βασιλείου (Τόνι Σίλβα 46'), Γιακουμάκης.

Σκόρερ: Μανούσος (18', 26'), Γιακουμάκης (34') -- Καραχάλιος (38'), Γιακουμάκης (72')

News 24/7

24MEDIA NETWORK