Υπερταχεία ο Πανιώνιος, πέρασε με 2-0 από την Ξάνθη

Η τραγική άμυνα της Ξάνθης εμφανίστηκε ξανά. Απέναντι στην ΑΕΚ δέχθηκε τρία γκολ μέχρι το 16', ενώ στο ίδιο λεπτό έχανε 2-0 από τον Πανιώνιο. Μπαλάρα από τον "ιστορικό" που διαθέτει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Υπερταχεία ο Πανιώνιος, πέρασε με 2-0 από την Ξάνθη
panionios ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νέα τραγική της Ξάνθης, που πλέον μετρά δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές! Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο βέβαια, αφού οι Ακρίτες φαίνεται να παραδίδουν τα όπλα από τα πρώτα κιόλας λεπτά!

Με την ΑΕΚ το σκορ ήταν ήδη 3-1 μέχρι το 16ο λεπτό, ενώ στο σημερινό (17/9) παιχνίδι ο Πανιώνιος προηγήθηκε 2-0 στο ίδιο λεπτό! Μόλις στο 5' ο Μασούντ με ατομική ενέργεια από τα αριστερά ξεπέρασε δυο αντιπάλους και με ξερό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 16' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σπύρος Ρισβάνης ολομόναχος στην περιοχή έγραψε το τελικό 2-0 με κεφαλιά. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι απέκτησε πολλά νεύρα, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν.

Με μηδενική φαντασία επιθετικά και χωρίς καθαρό μυαλό, ωστόσο, η Ξάνθη δεν απείλησε καθόλου και το δεύτερο ημίχρονο θα το ξεχάσουμε γρήγορα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (Τριάδης 57'), Φλίσκας, Καρασαλίδης, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης (Ορφανίδης 46'), Σολτάνι, Νιέτο, Λάζιτς (Καμαρά 73'), Ράνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρίσβάνης, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (Μασούρας 90'), Μασούντ, Φούντας (Ολαϊτάν 65'), Ανσαριφάρντ (Ενγκόνγκο 82').

Σκόρερ: Μασούντ (5' σουτ), Ρισβάνης (16' κεφαλιά)

News 24/7

24MEDIA NETWORK