Ο "Πρίγιο" κάνει του... κεφαλιού του και ο ΠΑΟΚ έπιασε κορυφή!

Ο ΠΑΟΚ με γκολ, ποιανού άλλου; Του Πρίγιοβιτς με κεφαλιά στο 55' επικράτησε του σκληροτράχηλου ΠΑΣ με 1-0 στην άδεια Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου παρέμεινε αήττητη με το απόλυτο των τριών νικών στην έδρα της.

Ο "Πρίγιο" κάνει του... κεφαλιού του και ο ΠΑΟΚ έπιασε κορυφή!

Όσο υπάρχει Πρίγιοβιτς στην... αεροπορία του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι πάντα απειλητική. Όπως συνέβη και στο ματς της Τούμπας κόντρα στον μάχιμο ΠΑΣ του οποίου η εστία παραβιάστηκε τελικά μόνο από το "θαυματουργό" κεφάλι του Σέρβου στράικερ στο 55' που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΣ βάζει πάντα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, σε σημείο να τον... εκνευρίζει για να εκμεταλλευτεί τα όποια κενά δημιουργηθούν. Στο κυριακάτικο (24/9) όμως παιχνίδι στην άδεια Τούμπα η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν πιο ώριμη από ποτέ κι έκανε αυτά που χρειάστηκε για να πάρει ένα κρίσιμο "τρίποντο" απέναντι σε ένα σύνολο εξαιρετικά στημένο και δυσκατάβλητο για να του κάνεις τη ζημιά.

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ

Είναι ξεκάθαρο πως στον ΠΑΟΚ ακόμη... ψάχνονται να βρεθούν μεταξύ τους, ειδικά στην επίθεση. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν τρομερή διάθεση να βγάλουν ομαδικές ενέργειες, όπως αυτή στο 12' που ο Ελ Καντουρί με τον Πέλκα και τον Πρίγιοβιτς έκρυψαν τη μπάλα, αλλά ο Μαροκινός δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που με τον Μαουρίτσιο πίσω τους και το "μηχανάκι" Τσίμιροτ να... κόβει νιώθουν την ασφάλεια να δουλέψουν ελεύθερα, βγάζοντας "ομορφιές" στο γήπεδο.

Ξεκάθαρα πάντως η επίθεση του ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο για να ρολάρει καθότι τα γκολ έρχονται μόνο από ψηλό παιχνίδι και μόνο από το κεφάλι του Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΡΑΜΜΗ... ΜΑΖΙΝΟ

Ο ΠΑΣ πήρε βαθμό από την ΑΕΚ και δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, χωρίς να ευδοκιμήσει να πάρει κάτι. Ο Πετράκης έχει πετύχει η ομάδα του να μην στήνει... πούλμαν μπροστά από την εστία του Βελλίδη, αλλά να λειτουργεί σωστά αμυντικά και να χτυπάει στην κόντρα. Αυτό με τον ΠΑΟΚ δεν βγήκε στην Τούμπα, σίγουρα όμως στη συνέχεια η ομάδα των Ιωαννίνων με τέτοιες εμφανίσεις θα δυσκολέψει όλους τους μεγάλους του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίσιο (67' Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (65' Λημνιός), Βιεϊρίνια (75' Μακ), Πρίγιοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68' Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61' Σολτάνι), Λίλα (43' Μανθάτης λ.τ.), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK