Έκανε ό,τι ήθελε την ΑΕΛ και σταμάτησε στα τέσσερα γκολ ο Πανιώνιος

Ένας σαρωτικός Πανιώνιος "τράκαρε" πάνω σε μία προβληματική ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη και δεν της... χαρίστηκε, με τους "κυανέρυθρους" να επικρατούν με το 4-1 και να φτάνουν στη 2η θέση τον ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από τη μία πλευρά ο Πανιώνιος που στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του είχε δείξει πως τρέχει ακόμα με... κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι και έχει υψηλές βλέψεις. Από την άλλη η ΑΕΛ που πρόλαβε σε χρόνο dt να αλλάξει προπονητή (Ματάισεν αντί Πάους) και που στα πρώτα της δείγματα γραφής έδειξε πως και φέτος θα υποφέρει κάθε φορά που θα αγωνίζεται εκτός έδρας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Με αυτά τα δεδομένα μπήκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και φρόντισαν αμφότερες να "επιβεβαιώσουν" τη μέχρι τώρα πορεία τους στη Super League Σουρωτή, με τον Πανιώνιο να είναι τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερος και να επικρατεί με χαρακτηριστική άνεση, 4-1 απέναντι στους Θεσσαλούς.

Ουσιαστικά οι "βυσσινί" μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο 20λεπτο αφού η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Γρηγορίου να ανεβάζουν στροφές και να μην κοιτούν ποτέ πίσω. Η στατιστική απεικόνιση ήταν άλλωστε πιστός καθρέφτης για το πρώτο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα γκολ (33' Λάμπρου), ένα δοκάρι (45' Μασούντ), 3 καλές ευκαιρίες και 12 τελικές συνολικά (7 εντός εστίας) και τους φιλοξενούμενους να έχουν μία και μοναδική απειλή στο 44'.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα καλύτερα πάντως για τους φίλους του "Ιστορικού" και τα χειρότερα για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια (βρέθηκε στις εξέδρες) ήρθαν στο δεύτερο μέρος, με το παιχνίδι να αποκτάει έναν τρελό ρυθμό και τον οργανωμένο Πανιώνιο να "χτυπάει" συνεχώς τις αδυναμίες της ΑΕΛ σμπαραλιάζοντας μέσω αντεπιθέσεων την παραπαίουσα άμυνά της.

Οι Γεσίλ (50'), Σπιριντόνοβιτς (68') και Μασούρας (77') εκτέλεσαν με σουτ τον... πολιορκημένο γκολκίπερ Μπόζοβιτς και ο Πανιώνιος έδειχνε ικανός για περισσότερα γκολ με την ευχέρεια που έβγαζε φάσεις (21 τελικές, 11 εντός εστίας), για να έρθει τελικά το γκολ της τιμής στο 91' με το εύστοχο πέναλτι του Φατιόν για να δώσει ένα λιγότερο επώδυνο φινάλε στο μαρτύριο των "βυσσινί" (4-1).

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Β. Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81' Σταυρόπουλος), Χατζισαφί, Κόρμπος (79' Πινιώτης), Σαββίδης, Μασούντ, Λάμπρου, Γεσίλ (64' Μασούρας), Σπιριντόνοβιτς.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (17' Κούσας), Κριζμάν (83' Περόνε), Ναζλίδης, Κρητικός (46' Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK