Ενας φίλος του Μέσι "σκότωσε" τον Πανιώνιο

Συντοπίτης και πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Αργεντινής ο Πάμπλο Βίτι, έγραψε την ιστορία του ματς της Νέας Σμύρνης. Σκόραρε δύο φορές, ο Ιστορικός όσο και αν πίεσε το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ενας φίλος του Μέσι "σκότωσε" τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γεννήθηκε στο Ροσάριο πριν από 31 χρόνια. Επαιξε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κουν Αγουέρο στην Εθνική ομάδα Νέων της Αργεντινής που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 στην Ολλανδία.

Εκτοτε η καριέρα του Πάμπλο Ερνέστο Βίτι δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμενε κανείς, ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω στη Νέα Σμύρνη κόντρα στο μέχρι πρότινος αήττητο Πανιώνιο.

Δυο δικά του γκολ διαμόρφωσαν το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο (18' και 45') και ανάγκασαν τον Πανιώνιο να τρέχει και να μην φτάνει. Τα δοκίμασε σχεδόν όλα ο Μιλόγεβιτς στον πάγκο, σκόραρε για πρώτη φορά ο Ενγκονγκ (στο 81') ο βαθμός όμως δεν σώθηκε ποτέ.

Αντιθέτως η "βασίλισσα" έβαλε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο σακούλι της με τον υπηρεσιακό τεχνικό Απόστολο Τερζή στον πάγκο της.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος (10' λ. τρ. Αργυρόπουλος), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75' Ολαϊτάν), Μασούντ, Φούντας (49' Ν' Γκογκ), Ανσαριφάρντ.

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Καλί (73' Μελίσσης), Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρσε (88' Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60' Παπαστεριανός), Καπετάνος.

Τα γκολ: (81' Ενγκόνγκ- 18' και 45' Βίτι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK