Γιατί δεν έπρεπε να τελειώσει 0-0 το ΠΑΣ-Πλατανιάς

Ο ΠΑΣ έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά στους Ζωσιμάδες σ' ένα αποτέλεσμα πέρα και για πέρα άδικο για δύο ομάδες που κυνήγησαν με πάθος και αξιώσεις το γκολ της νίκης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιατί δεν έπρεπε να τελειώσει 0-0 το ΠΑΣ-Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πριν τη σέντρα οι πάντες θα στοιχιμάτιζαν ότι το ματς θα ήταν άθλιο (στο χειρότερο, ίσως, αγωνιστικό χώρο της Λίγκας).

Στο πρώτο ημίχρονο δικαιώθηκαν εν μέρει καθώς το ματς ναι μεν είχε ρυθμό αλλά οι καθαρές ευκαιρίες έλειψαν είναι η αλήθεια.

Από το δεύτερο όμως ουδείς μπορεί να έχει παράπονο. Πάνω κάτω η μπάλα, μεγάλες ευκαιρίες (περισσότερες για τον Πλατανιά), γενικά ενα ματς που σίγουρα θα άξιζε ένα γκολ. Αφού αυτό δεν ήρθε όμως ούτε στη φάση του Γιακουμάκη στις καθυστερήσεις (σουτ ολομόναχος από τη μικρή περιοχή), ήταν...γραφτό να μην γίνει.

Κρίμα για τις 17 τελικές των δύο ομάδων. Ο ΠΑΣ έχει να αντιμετωπίσει και τον μπελά της αποβολής του Λίλα που πήρε την άγουσα στο 89'. Και για το τέλος, μην ξεχνιόμαστε ο Πλατανιάς είναι πρωτοπόρος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ Γιαννινα: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτρης (70' Δώνης), Μαμπουλού, Ζάιρο (75' Βιντάλ), Κόντε.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο (66' Στάθης), Μενδρινός, Γιακουμάκης, Μανούσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK