Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-3 (VIDEOS)

Με δύο γκολ του Χαβίτο, η Κέρκυρα έφυγε με το διπλό από τη Λιβαδειά νικώντας με 3-2 τον Λεβαδειακό. Παραμένουν χωρίς νίκη οι Βοιωτοί μετά από πέντε αγωνιστικές.

Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-3 (VIDEOS)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το άγχος των παικτών του Λεβαδειακού "φορτώθηκε" ακόμη περισσότερο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 5' ο Χαβίτο βρέθηκε σε επίκαιρη θέση μέσα στην περιοχή και έκανε το 0-1 και πέταξε το μπαλάκι στους γηπεδούχους για την αντίδραση.

Αυτή ήρθε στο 17' με την ισοφάριση του Κονέ (ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 13'), αποδείχθηκε όμως μία πολύ σύντομη υπόθεση. Η άμυνα του Λεβαδειακού, παίζοντας πολύ ψηλά, έδινε δικαιώματα και στο 33' ο Μαρκόφσκι εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Πζιρόβσκι και έκανε το 1-2.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, τα πόδια των γηπεδούχων κόπηκαν ενώ αυτά των φιλοξενούμενων απέκτησαν φτερά. Σε κάθε κίνηση γινόταν αντιληπτό ότι ο Λεβαδειακός ήταν πολύ πιεσμένος για το αποτέλεσμα, γεγονός φυσικά που δεν τον γλίτωσε από το 1-3. Ο Χαβίτο είδε χώρο μπροστά του, εξαπέλυσε έναν κεραυνό και σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Ο Παντελίδης από τον πάγκο του τα έπαιξε όλα ενισχύοντας την επίθεσή του αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Κονέ στο 69'. Παρά την αποβολή του Μαρκόφσκι στο 78 και το σχετικό πλεονέκτημα στο χορτάρι ο Λεβαδειακός απείλησε μόλις μία φορά ακόμη, με τον Μάντζιο στις καθυστερήσεις. Και αυτή δεν ήταν αρκετή για να έρθει τουλάχιστον το Χ.

MVP

Γκολ με το δεξί, γκολ και με το αριστερό για τον Χαβίτο ο οποίος διάγει περίοδο φορμαρίσματος όπως όλη η ομάδα του. Ειδικά το δεύτερο γκολ του Ισπανού ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Aδύναμος Κρίκος

Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τον Λεβαδειακό ο οποίος είχε αργές αντιδράσεις και έκανε φθηνά λάθη σε καίριους χώρους.

Σχόλιο

Σε ανοδική χρονιά παρέμεινε η Κέρκυρα η οποία δείχνει ακομπλεξάριστη και άνετη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Λεβαδειακός είχε "σημαδέψει" αυτό το ματς για να πάρει το πρώτο του τρίποντο και η ήττα τον πονά πολύ.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Πζιρόβσκι, Γεωργιάδης, Τομάς, Κώτσιος, Πρόγιτς (80' Σοτέλο), Ζίτο (52' Μιλοσάβλιεβ), Γκόμες (63' Σάντσες), Ορτένγκα, Κονέ, Βούκσεβιτς, Μάντζιος.

Κέρκυρα: Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης, Σαμπάτ, Ντιόγκο, Μαραγκός (67' Ναγιάρ), Ανδρεόπουλος (91' Ντιμιτρόφσκι), Χαβίτο, Ζορμπάς (80' Καϊκούτ), Κόντος, Μαρκόβσκι.

SuperBall και αυτή την Κυριακή (22.45) με σχόλιο και ανάλυση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και κεντρικά θέματα την αποχώρηση Καραγκούνη και τον ελληνικό "εμφύλιο" στην Ιταλία. Στο studio o Νίκος Αναστόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK