Τρίποντο πρωτιάς για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με το γκολ του Μπακασέτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να δίνει τη λύση, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και πέρασε, μέχρι νεωτέρας, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ της Superleague. Καλύτερη η Ενωση που έχασε πέναλτι στις αρχές του ματς.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρίποντο... τιμής και σεβασμού προς τον εαυτό της! Η ΑΕΚ ήταν υποτονική κόντρα στον Πανιώνιο και προβληματική στα δύο παιχνίδια της με τον Παναθηναϊκό με αποκορύφωμα την αποκαρδιωτική εικόνα της στην Λεωφόρο πριν λίγες ημέρες, όμως απέναντι στον ΠΑΟΚ θυμήθηκε την... πρεμιέρα των πλέι οφ. Τότε είχε φύγει "καβάλα στο άλογο" από την Τούμπα με το γκολ του Ντίντακ μόλις στο 10ο λεπτό, τώρα (28/5) ήταν η σειρά του Μπακασέτα (σκόραρε στο 42') να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά" και να οδηγήσει την ομάδα του σε μία άκρως σημαντική νίκη που την ξαναέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφς (εκκρεμεί βέβαια η τύχη του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που διεκόπη οριστικά λόγω του τραυματισμού του Ίβιτς).

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η νίκη μάλιστα για την ομάδα του Χιμένεθ ήρθε απόλυτα δίκαια και δικαιολογημένα καθώς σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες (ελάχιστος ο κόσμος στις εξέδρες) ήταν εκείνη με τις περισσότερες καλές φάσεις, με ξεκάθαρη υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή αλλά και εκείνη που κυνήγησε γρηγορότερα στο ματς και με περισσότερο πάθος το γκολ. Αυτό δεν ήρθε στο 6' καθώς ο Χριστοδουλόπουλος αστόχησε από την άσπρη βούλα (έστειλε τη μπάλα άουτ) ούτε στο 23' όταν ο Μπακασέτας έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι με κεφαλιά με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ όμως στο 42' οι δύο αυτοί παίκτες συνεργάστηκαν ιδανικά "εκθέτοντας" την ασπρόμαυρη άμυνα. Ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μπακασέτας εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Κρέσπο και βρήκε το χώρο και το χρόνο για να κάνει το διαγώνιο σουτ και κάπως έτσι η μπάλα αναπαύτηκε στην αριστερή γωνία του Μπρκιτς για το 1-0.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ απείλησε ουσιαστικά μόνο μία φορά στο πρώτο μέρος με την προβολή του Χαρίση στο 12' που έφυγε άουτ ενώ στο δεύτερο έπαιξε αρκετά ανορθόδοξα, με τους Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς να μην τροφοδοτούνται από τα χαφ και τον Ανέστη να έχει ένα σχετικά άνετο βράδυ. Στο δεύτερο 45λεπτο τα λάθη, τα φάουλ και οι κάρτες κυριάρχησαν στο ματς, με τον Μάνταλο να μην καταφέρνει να να πετύχει και δεύτερο γκολ στα δύο αξιόλογα σουτ που είχε αλλά το 1-0 να φτάνει και να περισσεύει στην Ένωση για να ελπίζει μέχρι το φινάλε σε πρωτιά στα πλέι οφ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

1. ΑΕΚ 9

2. ΠΑΟΚ 8*

3. Παναθηναϊκός 8*

4. Πανιώνιος 4

* Αναμένουμε τη δικαστική απόφαση για τη διακοπή στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας (83' Γκάλο), Χριστοδουλόπουλος (63' Γιόχανσον), Αραούχο (87' Πέκχαρτ)

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος (82' Κουλούρης), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης, Κάνιας, Τσίμιροτ (70' Πέλκας), Κάμπος (33' Ενρίκε), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK