Καλλονή - Παναιτωλικός 5-1

Τη μεγαλύτερη νίκη της στη Super League και παράλληλα την πρώτη της για φέτος πέτυχε η Καλλονή διασύροντας με 5-1 στη Μυτιλήνη τον Παναιτωλικό. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Ελλακόπουλος, Αντέτζο και Μανούσος, ενώ άλλα δύο πρόσθεσε ο Γεωργίου. Ο Πάουλο πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Αγρινιώτες.

Καλλονή - Παναιτωλικός 5-1
INTIME SPORTS

H εικόνα του αγώνα

Το ματς στη Μυτιλήνη κόντρα στον Παναιτωλικό θα το θυμούνται για χρόνια οι φίλοι της Καλλονής. Η ομάδα του Θαλή Θεωδορίδη έκανε "σεφτέ" στις νίκες για τη φετινή σεζόν, ενώ παράλληλα πέτυχε και τη μεγαλύτερη νίκη της στην ιστορία της στην Super League διαλύοντας με 5-1 τους Αγρινιώτες.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα οι Νησιώτες έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Στην πρώτη τους φάση στο ματς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ελλακόπουλο. Αρχικά ο Μανούσος έκανε το σουτ, ο Στεφανάκος έδιωξε, όμως ο Ελλλακόπουλος πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό βραχυκύκλωσε τον Παναιτωλικό που έδειχνε χαμένος στον αγωνιστικό χώρο από εκεί κι έπειτα. Στο 22' η Καλλονή διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μάκου κι από κοντά πλάσαρε εύστοχα τον Στεφανάκο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό σουτ από τα πλάγια της περιοχής σημείωσε το 3-0. Παρά το προβάδισμά της η Καλλονή δεν σταμάτησε εκεί. Στο 34ο λεπτό ο Αντέτζο με κεφαλιά από σέντρα του Τσαμπούρη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Ο Παναιτωλικός δεν "εμφανίστηκε" ούτε στο δεύτερο μέρος. Έτσι στο 62' η Καλλονή βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ εκτός περιοχής του Μανούσου, ο οποίος το πανηγύρισε έξαλλα πηγαίνοντας στην κερκίδα και αγκαλιάζοντας τον πρόεδρο της ομάδας. Από το 70ο λεπτό και μετά ο ρυθμός άρχισε να πέφτει. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και παρά τον ενθουσιασμό τους, έπαιξαν πιο ορθολογικά.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάουλο στην μοναδική φάση που κινδύνεψε η εστία του Χογκ. Το 5-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με σύσσωμο το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και τους φιλάθλους της Καλλονής να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά για αυτή τη νίκη και το εύρος του σκορ.

MVP

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του πραγματοποίησε ο Φώτης Γεωργίου. Σκόραρε δύο γκολ, ενώ πίεζε συνεχώς τους παίκτες του Παναιτωλικού. Μετά το 60' κουράστηκε και σωστά έγινε αλλαγή, αλλά έδωσε ό,τι είχε στο γήπεδο.

Αδύναμος Κρίκος

Όλος ο Παναιτωλικός. Πραγματικά η ομάδα του Πόντες ήταν σαν να βρισκόταν σε άλλο γήπεδο. Καμία φάση (εκτός από το φάουλ του Πάουλο που κατέληξε σε γκολ) και πολλά λάθη. Αυτό το ματς θα πρέπει να το δουν σε VIDEO προκειμένου να μην ξαναεπαναληφθεί αυτή η εμφάνιση.

Σχόλιο

Μια μεταλλαγμένη προς το καλύτερο Καλλονή είδαμε κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Θεοδωρίδη δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Ήταν κυρίαρχη από το πρώτο κιόλας λεπτό στο ματς βγάζοντας εκτός παιχνιδιού τον Παναιτωλικό, ενώ πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση σε επίπεδο Super League. Αν στην έδρα της παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο, τότε ίσως το όνειρο της παραμονής να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Από την άλλη οι Αγρινιώτες έκαναν την χειρότερή τους εμφάνιση στη Super League. Δέχθηκαν πέντε τέρματα και δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν. Πολλά τα λάθη και τα νεύρα των παικτών του Πόντες που θα πρέπει να δουλέψουν πολύ αυτή την εβδομάδα και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης (69' Μπουρούς), Γεωργίου (61' Μπαργκάν), Ελλακόπουλος (32' Κλαντρούπσκι),Μανούσος

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάκος (29' Ρομέρο), Ντ. Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες (65' Ουαρντά), Κάπελ, Μαρκόβσκι (54' Βασιλείου)

TO LIVE

15:48
Καλησπέρα σας!
15:49
Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της Super League.
15:50
Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει μόλις δυο βαθμούς έναντι επτά των Αγρινιωτών που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Πάντως, είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα προγνωστικά.
15:51
Οι γηπεδούχοι έχουν αποσπάσει 1-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, ισοφαρίζοντας στο 94' και με εννέα παίκτες, ενώ έφεραν 0-0 με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
15:52
Ο Παναιτωλικός προέρχεται από το 1-1 με τη Βέροια εντός έδρας και έχασε την ευκαιρία να βρίσκεται στην 2η θέση με εννέα βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός.
15:52
Η 11άδα της Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος, Μανούσος.

Η 11άδα του Παναιτωλικού:
Στεφανάκος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μαρκόφσκι.
15:53
Διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Πειραιά. Βοηθοί του είναι οι Δημήτρης Ζησιμόπουλος, Μιχάλης Δόσης των Συνδέσμων Πειραιά και Αθηνών.
15:54
Αναπληρωματικοί Καλλονής: Δαύκος, Σάμπα, Κλαντρούμπσκι, Σπυρόπουλος, Μπαργκάν, Μπουρούς, Γιορέντε.

Αναπληρωματικοί Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Ουάρντα, Ρομέρο, Χαντάκια, Βασιλείου, Παπουτσογιαννόπουλος.
15:54
Σε λίγα λεπτά έχουμε την σέντρα της αναμέτρησης στη Μυτιλήνη.
16:01
Έναρξη του αγώνα με την Καλλονή στη σέντρα.
16:03
3' Τίποτα αξιοσημείωτο σε αυτά τα πρώτα λεπτά, τα οποία είναι αναγνωριστικά.
16:04
4' Σωστή υπόδειξη του διαιτητή για χέρι του Μανούσου σε προσπάθειά του να κατεβάσει την μπάλα και να μπει προς την αντίπαλη περιοχή.
16:08
7' Οι δυο ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη του κέντρου και να επιβάλουν τους κανόνες τους στο χορτάρι. Πιο επιθετική η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη και με μεγαλύτερη ενέργεια.
16:09
8' Ωραίο τάκλιν του Παπάζογλου, προτού ο Ελλακόπουλος πάρει την μπάλα και γίνει απειλητικός για την εστία του Στεφανάκου.
16:11
10' ΓΚΟΛ για την Καλλονή. Ασθενής επέμβαση του Στεφανάκου σε σουτ του Μανούσου, ο οποίος ακολούθησε την φάση ο Ελλακόπουλος και έσπρωξε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας της Μυτιλήνης. Στην φάση μπήκαν και οι Τσαμπούρης - Μανούσος, αλλά πρόλαβε εκείνος να σκοράρει. Το γκολ μπήκε στην πρώτη ουσιαστική φάση των γηπεδούχων.
16:13
12' Ο Τσαμπούρης έδωσε στον Ελλακόπουλο μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε με το δεξί και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεφανάκου. Κοντά η Καλλονή σε ένα δεύτερο γκολ με τον ίδιο σκόρερ.
16:16
15' Προβολή του Κούσα σε εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες, αλλά υποδείχτηκε (σωστά) σε θέση οφσάιντ. Η μπάλα βέβαια κατέληξε άουτ.
16:19
18' Έχει πάρει μέτρα στο χορτάρι τα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός, κυνηγώντας την ισοφάριση.
16:22
21' Πέρασε ανεκμεταλλέυτο το κόρνερ της Καλλονής, καθώς βγήκε και μάζεψε ο Στεφανάκος προ του Αναστασιάδη.
16:22
22' ΓΚΟΛ για την Καλλονή. Ο Φώτης Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μάκου, πλάσαρε με το εξωτερικό φάλτσο τον Στεφανάκο, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του, αλλά δεν άλλαξε η πορεία της προς τα δίχτυα. Το 2-0 για τους νησιώτες που έχουν κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα στο ματς.
16:26
25' Ο Τσαμπούρης γύρισε έγκαιρα και σταμάτησε την επικίνδυνη αντεπίθεση που προσπάθησε να βγάλει ο Παναιτωλικός. Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των φιλοξενούμενων που είναι με την πλάτη στον τοίχο.
16:27
6(5)-0(0) οι τελικές προσπάθειες στο ματς.
16:27
27' ΓΚΟΛ για την Καλλονή. Εξαιρετικό σουτ με το δεξί του Γεωργίου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Στεφανάκου για το 3-0. Δεύτερο γκολ στο ματς για τον Γεωργίου. Οι γηπεδούχοι κάνουν ό,τι θέλουν στο χορτάρι.
16:28
28' Κίτρινη κάρτα ο Γεωργίου.
16:32
29' Ο Ρομέρο περνάει στην θέση του Μάκου. Κίνηση τακτικής για τον Παναιτωλικό.
16:32
32' Ο Κλαντρούμπσκι αντί του τραυματία Ελλακόπουλου.
16:35
34' ΓΚΟΛ για την Καλλονή. Ο Αντέτζο πήδηψε για κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στεφανάκου για το 4-0 των γηπεδούχων. Ο Παναιτωλικός παραπαίει.
16:36
35' Κοντινή κεφαλιά του Κούσα, ο Χογκ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
16:37
37' 8(7)-1(1) οι τελικές μέχρι στιγμής.
16:39
38' Ο Πόντες δεν θα μπορούσε να φανταστεί χειρότερη εμφάνιση για την ομάδα του που μόνο αν έρθουν τα πάνω-κάτω μπορεί να ελπίζει σε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι.
16:41
40' Προσπάθεια του Γεωργίου να νικήσει τον Στεφανάκο, αλλά δεν βρήκε στόχο. Μια ακόμη τελική για την Καλλονή που κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.
16:41
Μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους.
16:45
44' Διαγώνιο σουτ του Ρομέρο, έπεσε ο Χογκ στην κλειστή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Καλή επέμβαση του γκολκίπερ της Καλλονής.
16:46
45' Κεφαλιά του Παπάζογλου μετά την σέντρα του Κέβιν, η μπάλα λίγο άουτ. Καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες προκειμένου να μειώσουν το σκορ.
16:46
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
16:47
45'+1' Σουτ του Μπεχαράνο, επέμβαση του Χογκ και στην συνέχεια σούταρε από κοντά άουτ ο Μαρκόβσκι, αλλά ήταν οφσάιντ.
16:47
Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
16:47
Μια εκπληκτική Καλλονή κάνει ό,τι θέλει τον Παναιτωλικό και προηγείται με το ευρύ και εμφατικό 4-0 στο πρώτο ημίχρονο.
17:03
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
17:05
47' Κίτρινη κάρτα στον Μπεχαράνο
17:09
51' Τίποτα ιδιαίτερο ως τώρα στην επανάληψη, κάτι που ευνοεί την Καλλονή.
17:11
53' Ετοιμάζεται ο Βασιλείου να μπει στην θέση του Μαρκόβσκι.
17:12
54' Ο Κούσας έκοψε τον Μανούσο και παραχώρησε κόρνερ.
17:12
54' Έξω ο Μαρκόβσκι, μέσα ο Βασιλείου. Δεύτερη αλλαγή για τον Παναιτωλικό στο ματς, δεν αλλάζει κάτι στον σχηματισμό, καθώς βγήκε επιθετικός και μπήκε επιθετικός.
17:16
58' Η Καλλονή δεν απειλείται καθόλου και κάνει ό,τι θέλει στο χορτάρι. Σα να έχει αποδεχτεί τη μοίρα του ο Παναιτωλικός.
17:19
61' Έξω ο Γεωργίου εν μέσω αποθέωσης, μέσα ο Μπαργκάν.
17:20
62' ΓΚΟΛ για την Καλλονή. Ο Μανούσος με έξαιρετικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στεφανάκου για το 5-0. Όλα πάνε πρίμα στους Μυτιληνιούς.
17:21
63' Κίτρινη κάρτα στον Μανούσο.
17:21
12(8)-4(3) οι τελικές προσπάθειες στο ματς.
17:22
65' Μέσα ο Ουάρντα, έξω ο Βιγιαφάνιες.
17:25
68' Κεφαλιά του Κούσα, άουτ η μπάλα.
17:27
69' Έξω ο Τσαμπούρης, μέσα ο Μπουρούς.
17:28
70' Κακή απομάκρυνση της μπάλας, ο Μπαργκάν έκανε το χαμηλό σουτ, με τον Στεφανάκο να πέφτει και να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία.
17:31
73' Ακυρώθηκε γκολ του Μπαργκάν, διότι ο Σπάθας σφύριξε ότι έκανε χέρι στην προσπάθειά του να σταματήσει την μπάλα. Δεν διαμαρτυρήθηκε ο άσος της Καλλονής.
17:32
75' Διαδικαστικά είναι τα εναπομείναντα λεπτά, με μοναδικό ενδιαφέρον το τελικό σκορ. Ήδη είναι εμφατική η πρώτη φετινή νίκη της Καλλονής.
17:34
75' Κοντινή κεφαλιά του Βασιλείου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χογκ.
17:36
78' 14(10)-6(3) οι τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι.
17:37
79' Κίτρινη κάρτα στον Κρολ.
17:41
83' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πάουλο, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Χογκ, ο οποίος έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα.
17:47
89' Σουτ του Μπαργκάν, απέκρουσε ο Στεφανάκος, νέα προσπάθεια από τον ίδιο παίκτη και άουτ η μπάλα.
17:48
Δυο τα λεπτά των καθυστερήσεων.
17:50
95' Λήξη του αγώνα.
17:51
Εκπληκτική η Καλλονή, νίκησε 5-1 τον Παναιτωλικό και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς, έναντι επτά βαθμών για τους Αγρινιώτες.
17:51
Καλή συνέχεια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK