Πρώτο τρίποντο ο Λεβαδειακός, τραγικά λάθη η Κέρκυρα

Κουτζαβασίλης και Ντιμιτρόφσκι έκαναν δώρο δυο έτοιμα γκολ σε Τόνι Σίλβα - Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά ο Λεβαδειακός πήρε μία αγχωτική νίκη με 2-1 απέναντι στην Κέρκυρα που έχασε απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτο τρίποντο ο Λεβαδειακός, τραγικά λάθη η Κέρκυρα
levadiakos panhgyrikh ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λεβαδειακός το απόγευμα της Κυριακής (25/9) απέναντι στην Κέρκυρα και για αυτό πρέπει να ευχαριστεί δυο παίκτες. Όχι των Βοιωτών, αλλά των αντιπάλων!

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βενέτης γύρισε τη μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα του, αλλά αυτός... μπερδεύτηκε. Έκανα να σκύψει (παρότι δεν μπορούσε να πιάσει τη μπάλα), έπεσε κάτω και η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του! Ο Τόνι Σίλβα ακολούθησε τη φάση και πέτυχε ένα εύκολο γκολ.

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε και δεύτερο γκάφα! Ο Τόνι Σίλβα αυτή τη φορά έκανε την πάσα, ο Ντιμιτρόφσκι έκανε τάκλιν-ασίστ στον Μάντζιο και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Βέβαια μετά το 75' παραλίγο να τα δούμε... όλα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις απίθανες ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Τουράμ, Ντουαλά και Βενέτη. Τελικά το κατάφεραν με τον Γεωργίου στο 89ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας και έβαλαν... φωτιά στο παιχνίδι, ενώ ο Τουράμ είχε δοκάρι στο 95ο λεπτό!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μιλιάζες, Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (Καραμπουέ 85'), Κουλιμπαλί (Καλτσάς 68'), Γιακουμάκης, Σίλβα (Μπελγκαζουανί 73'), Μάντζιος.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο (Κόντος 60'), Ντιμιτρόφσκι (Ανδρεόπουλος 74'), Βενέτης, Γκόμες, Σιόντης, Ντουαλά, Ζορμπάς (Αρναρέλης 60'), Επστάιν, Γεωργίου, Τουράμ.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 20' Σίλβα, 30' Μάντζιος - 89' Γεωργίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK