Αρης-Πλατανιάς 0-2

Tη μεγαλύτερη νίκη της σύντομης ιστορίας του στη Superleague πέτυχε ο Πλατανιάς επικρατώντας με 2-0 του απογοητευτικού Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".Κάλαϊτζιτς και Ουντότζι οι χρυσοί σκόρερ.

Αρης-Πλατανιάς 0-2

Η εικόνα του αγώνα

Ηταν φανερό από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι ο Πλατανιάς θα προτιμούσε το παιχνίδι του ανταρτοπολέμου. Οι Κρητικοί παραχώρησαν χώρο στον Αρη, του άφησαν την κατοχή και επιχειρούσαν να βγουν στην κόντρα.

Με το πέρασμα των λεπτών όμως, η ομάδα του Χατζηνικολάου συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αφού ο Αρης έκανε πολλά και αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις. Το έκανε, έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κάλαϊτζιτς στο 28' και στη δεύτερη κατάφερε να σκοράρει με ωραίο σουτ του ίδιου παίκτη στο 36'. Ηταν δε, τέτοιο το...σοκ που υπέστη η άμυνα των γηπεδούχων που ο Αναστασάκος έφυγε τετ-α-τετ στο 41' αλλά απώλεσε τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-2!

Με το εις βάρος του γκολ στην πλάτη, ο Αρης ήταν υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να επιτεθεί. Η ομάδα του Κατσαβάκη κέρδισε χωρίς ιδιαίτερο κόπο μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφερε μπάλες στην περιοχή του Κηπουρού χάνοντας την πολύ καλή ευκαιρία με τον Καπετάνο και τον Αγκάνθο στο 55'.

Τα κενά όμως στα μετόπισθεν των "κιτρίνων" ήταν πια τόσα πολλά που κάθε αντεπίθεση των Κρητικών μύριζε γκολ. Σε μία από αυτές στο 66' ο Κανακούδης σέντρα και ο αμαρκάριστος Ουντότζι έγραψε με χαρακτηριστική άνεση το 0-2.

Στο σημείο εκείνο το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ο ασύνδετος και αποκαμωμένος Αρης δεν διέθετε ιδέες και κουράγιο και ο Πλατανιάς εξουδετέρωσε τους όποιους κινδύνους για να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη. Οι Κρητικοί σκόραραν για τρίτη φορά με τον Κάλαϊιτζιτς αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ.

MVP

Καλές κινήσεις, αγωνιστικό θάρρος και ένα πολύ σημαντικό γκολ, το πρώτο, σηματοδότησαν μία ώριμη εμφάνιση για τον Κάλαϊτζιτς.

Kλειδί αγώνα

O Πλατανιάς διέθετε ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και είχε τον τρόπο να το υπηρετήσει. Ο Αρης πνίγηκε στο άγχος που έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ.

Aδύναμος Κρίκος

Πολλά τα αμυντικά κενά του Αρη, ιδίως στις πτέρυγες. Μόνο ο Πουλίδο διακρίθηκε.

To live του αγώνα

Αρης-Πλατανιάς 0-2

* Δείτε στην αποψινή εκπομπή SUPER BALL (22:45) ρεπορτάζ και επώνυμα σχόλια από την 6η αγωνιστική της Super League και videos. Επίσης, ο Φάνης Γκέκας και ο Χοσέ Μαρία Μπακέρο σχολιάζουν το clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK