Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0 (VIDEO)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Κατσουράνη που πέτυχε δύο τέρματα, ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και τερμάτισε στην τρίτη θέση των πλέι οφ της Super League.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0 (VIDEO)
Ατρόμητος-κατσουράνης

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα του Αατέρα από τον ΠΑΟΚ θα του έδινε την δεύτερη θέση, παρατάχθηκε ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ κατέβηκαν με αρκετές αλλαγές στο Περιστέρι και με μόλις ένα ξένο στην ενδεκάδα (το Νάνο).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο 13' έφτασαν κοντά στο γκολ με την προβολή του μπάλα από τη μικρή περιοχή να φεύγει άουτ. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να επιτεθεί κυρίως με ψηλές μπαλιές, κάτι που αποτέλεσε εύκολη λεία για τους αμυντικούς του Ατρομήτου. Παπάζογλου (19') και Κατσουράνης (29') απείλησαν εκ νέου την εστία του Κοτσόλη, ενώ στο 37' ο Κοντοές σπατάλησε ένα απίστευτο τετ-α-τετ.

Τελικά ο "επιμένων νικά" κι έτσι και ο Ατρόμητος που κυριαρχούσε στο πρώτο μέρος έφτασε στο γκολ στο 40' με τον Κατσουράνη. Ο Γκαρσία έκανε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο "Κατσούρ" με προβολή μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ. Με το ίδιο πάθος βγήκε ο Ατρόμητος και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' μετά από ωραίο γύρισμα του καραμάνου, ο Ούμπιδες λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όμως το σουτ που έπιασε κόντραρε πάνω στον Νάνο.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, πάλι με δράστη τον Κώστα Κατσουράνη. Ο Μπάλας σέντραρε, ο Μαρινάκης δεν έδιωξε καλά, δίνοντας το δικαίωμα στον μέσο του Ατρομήτου να πιάσει ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής και να γράψει το 2-0. Κάπου εκεί ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, με τους Περιστεριώτες να περιμένουν να ακούσουν τα... "ευχάριστα" από την Τρίπολη. Ωστόσο εκεί τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν καθώς ο Αστέρας πέτυχε γκολ, κάτι που έριξε το ηθικό των παικτών του Νιόπλια. Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ, με τον Καρέλη να μην μπορεί να νικήσει τον Γκορμπούνοφ από πλεονεκτική θέση στο 89'. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει διάθεση για πολλά πράγματα κι έτσι το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

MVP

Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Ατρομήτου. Ο έμπειρος Έλληνας μέσος πέτυχε δύο όμορφα γκολ και "πληγώνοντας" την πρώην ομάδα του. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο νεαρός δεξιός μπακ, από τον Κυριάκο Κιβρακίδη.

Αδύναμος Κρίκος

Πολλά τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και λογικό μιας και πολλοί από αυτούς που ξεκίνησαν το παιχνίδι δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί. Υπήρχαν αποστάσεις στις γραμμές του "τριφυλλιού" με τους παίκτες του Αναστασίου να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με βαθιές μπαλιές.

Σχόλιο

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό τα όσα είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας. Οι Περιστεριώτες δεν έκαναν καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ, αφήνοντας πολύτιμους βαθμούς, κάτι που στο τέλος τους στέρησε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Ενάντια στους "πράσινους" έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Συνεχής πίεση, διάθεση και αποτελεσματικότητα. Από την άλλη, η ομάδα του Αναστασίου ήταν ουσιαστικά αδιάφορη, είχε πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και σίγουρα αυτή η ήττα θα ξεχαστεί σύντομα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (67' Δημούτσος), Κιβρακίδης, Κοντοές, Ουμπίδες, Καραμάνος (78' Μπρίτο), Παπάζογλου (58' Ναπολεόνι)

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μαρινάκης, Δώνης, Καρέλης, Ντίνας (81' Αγγελόπουλος), Μαυρίας, Νίνης (62' Μέντες), Νάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK