Ατρόμητος - Βέροια 0-0 (VIDEO)

Σε ένα κακό ματς, με ελάχιστες φάσεις στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Βέροια έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Φανερή η κούραση και στις δύο ομάδες που προτίμησαν να μην δεχθούν γκολ, παρά να ρισκάρουν να πετύχουν κάποιο.

Ατρόμητος - Βέροια 0-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με το γνωστό πλέον 4-4-2 και τους Παπάζογλου-Ναπολεόνι στην κορυφή ξεκίνησε την ομάδα του ο Σα Πίντο, ενώ ο Γκρανέρο έστησε την Βέροια με ένα πιο "προσεκτικό" 4-2-3-1. Οι δύο ομάδες που ισοβαθμούσαν στους 17 βαθμούς πριν τον αγώνα, είχαν ακριβώς τον ίδιο στόχο, να μην ηττηθούν, οπότε κύριο μέλημα τους ήταν αρχικά να μην δεχθούν γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο "έφυγε" χωρίς πολλές φάσεις, με την μπάλα να γυρίζει συνεχώς στο κέντρο του γηπέδου και τις δύο ομάδες να φοβούνται να ρισκάρουν. Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο 45λεπτο έγιναν ελάχιστες φάσεις (μάλλον υποψίες φάσεων), με καλύτερη μια σέντρα σουτ του Παπάζογλου στο 28ο λεπτό που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Με την επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε. Οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν περισσότερο για το γκολ και δημιούργησαν κάποιες φάσεις στα καρέ της Βέροιας, κυρίως με στημένα χτυπήματα. Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων αιφνιδιάστηκαν από την πίεση του Ατρομήτου και υπέπεσαν σε αρκετά φάουλ γύρω από την περιοχή, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Ο Ατρόμητος είχε κλείσει την Βέροια στα καρέ της και προσπαθούσε με σέντρες ή γεμίσματα να βρει κάποιο διάδρομο, χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν πίσω από το κέντρο και έβγαιναν με την πρώτη ευκαιρία ταχύτατα στην αντεπίθεση. Η ώρα περνούσε, γκολ δεν έμπαινε και τα "αίματα άναψαν" στο Περιστέρι με τους Όστοϊτς, Βούκιτς και Πίτου Γκαρσία να "κιτρινίζονται" στην ίδια φάση στο 84ο λεπτό.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε το σκηνικό, οι δύο ομάδες έμοιαζαν "εγκλωβισμένες" με την "λευκή ισοπαλία" να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, σε ένα ματς που κανείς τους δεν ήθελε να ρισκάρει.

MVP

Σε ένα ματς που λήγει 0-0, με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τον καλύτερο. Αν κάποιος έδωσε λίγες περισσότερες μάχες, αυτός ήταν ο Παπάζογλου που ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Βέροιας, κατάφερε να πάρει κάποιες κεφαλιές.

Αδύναμος Κρίκος

Με την απουσία του Μαλόν στη δεξιά πλευρά της άμυνας της Βέροιας, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν πολύ πίεση από εκεί κυρίως με τον Ούμπιδες και στη συνέχεια με τον Καραμάνο (που πέρασε δεξιά).

Σχόλιο

Μηδέν φάσεις, μηδέν γκολ, ένας βαθμός. Αυτό λογικά σκέφτεται κυρίως ο προπονητής της Βέροιας, Γκρανέρο, που έδειξε εξ' αρχής πως αυτό που θέλει είναι τουλάχιστον να μην χάσει στο Περιστέρι. Από την άλλη, ο Σα Πίντο έδωσε οδηγίες στην ομάδα του να ανέβει ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο και να ψάξει όσο μπορεί το γκολ που τελικά δεν ήρθε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος έμεινε γι' ακόμη ένα ματς αήττητος στην έδρα του.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (84' Φάμπιο), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (84' Τάτος), Αγκουαζί, Ούμπιντες (67' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Αμαραντίδης, Μπεν (89' Βεργώνης), Κάμπορα (79' Βούκιτς), Εσπάρθα (61' Καλτσάς), Μπαργκάν, Βέρτζος

News 24/7

24MEDIA NETWORK