Ο Ατρόμητος βύθισε και άλλο τον Ολυμπιακό, σούπερ νίκη με Κιβρακίδη!

Ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τον βύθισε στην κρίση και την εσωστρεφεια. Κακοί οι "ερυθρόλευκοι", απείλησαν ελάχιστα. Το χρυσό γκολ των Περιστεριωτών ο Κιβρακίδης, πέναλτι στον Σεμπά αρνήθηκε ο Αρετόπουλος στο 79'.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ(Α) ΚΟΥΤΡΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ(Α) ΚΟΥΤΡΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό κράτησαν πολύ λίγο. Για την ακρίβεια ούτε τέσσερα "γεμάτα" 24ωρα. Παρά την ήττα στο Τορίνο με 2-0 από την Γιουβέντους, η αξιόλογη εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή είχε δημιουργήσει προσδοκίες για δυναμικό... restart και στη Super League Σουρωτή μετά την εποχή Χάσι στο μεγάλο λιμάνι όμως το απόγευμα της Κυριακής ήρθε η προσγείωση. Και ήταν μεγάλη και ανώμαλη.

Ο Ατρόμητος κατέβηκε στο Φάληρο έχοντας καλή ψυχολογία από το 3-0 απέναντι στην Λαμία (πρώτη φετινή νίκη) αλλά και το αήττητο στο πρωτάθλημα και το φινάλε του αγώνα τον βρήκε να πανηγυρίζει για τέταρτο σερί ματς που δεν δέχτηκε γκολ αλλά -το κυριότερο- μία ιστορική νίκη, πρώτη του στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά τον Φεβρουάριο του 2013.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Δράστης" ήταν ο Κυριάκος Κιβρακίδης που εκτέλεσε με κοντινή κεφαλιά τον Προτό στο 59' και ουσιαστικά τιμώρησε τον Ολυμπιακό που εμφανίστηκε πολύ κατώτερος του αναμενομένου σε όλο σχεδόν το ματς. Είχε μεν 70% κατοχή αλλά ήταν εντελώς φλύαρη ενώ από τις 15 τελικές του (5 εντός εστίας) ζήτημα είναι αν ανησύχησε πραγματικά 2-3 φορές ο Γιαννιώτης!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπλοκαρίστηκαν απόλυτα από τον άριστα στημένο στην άμυνά του Ατρόμητο (η διπλή ζώνη άμυνας του Κάναντι "έδεσε κόμπο" τον Ολυμπιακό), με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να φτιάξουν φάσεις μέσα από ομαδικό παιχνίδι και τη μοναδική σπουδαία φάση τους να έρχεται στο 44' με την κεφαλιά-άουτ του Τζούρτζεβιτς από το ύψος της μικρής περιοχής.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα χειρότερα για τους πρωταθλητές στο δεύτερο μέρος, καθώς από τη μία άρχισαν να κάνουν πολλά αβίαστα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ μετά το γκολ του Κυβρακίδη το μυαλό των περισσοτέρων "θόλωσε" και η ορθολογική ανάπτυξη πήγε περίπατο.

Οι Σεμπά και Εμενίκε που πέρασαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που όχι μόνο "έδεσε" την άμυνά του με τρίτο στόπερ αλλά ήταν και πιο επικίνδυνος στην κόντρα ενώ το πέναλτι που αρνήθηκε (λανθασμένα) ο Αρετόπουλος στο 79' στον Σεμπά σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Μάντσον πάνω του επιβεβαιώνει το "ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος".

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα και αν δεν σταματήσει την ελεύθερη πτώση του, ο στόχος του ιστορικού 8ου σερί τίτλου (ρεκόρ που δεν έχει συμβεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα) θα κάνει γρήγορα.. φτερά!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (60' Εμενίκε), Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (52' Σεμπά), Μπεν (13' Μάριν),Τζούρτζεβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (46' Μπουσούλαζιτς), Ουάρντα, Ντιγκινί, Βασιλακάκης (83' Ζησόπουλος), Μανούσος (71' Καρασαλίδης)

Photo Credits: Eurokinissi

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK