"Διπλό" με γκολάρα η Ξάνθη!

Εξαιρετικό το ματς στην Κέρκυρα με τον τοπικό ΑΟΚ να υποδέχεται την Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Μεχία και Σιλά πήραν τη νίκη με 2-0 και παράλληλα ένα πολύ σπουδαίο "τρίποντο" ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν με ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ατρόμητο.

"Διπλό" με γκολάρα η Ξάνθη!

Κέρκυρα και Ξάνθη είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους και προσέφεραν ωραίο θέαμα στους "τίμιους" που ήρθαν στο γήπεδο για να δουν το ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Οι Φαίακες μπήκαν δυνατά στο ματς ωστόσο η Ξάνθη ισορρόπησε τα πράγματα και είδαμε ένα πρώτο ημίχρονο με... πάνω – κάτω τη μπάλα και τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές φάσεις μπροστά από τις εστίες.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η Κέρκυρα μπήκε αποφασισμένη να κάνει τη "ζημιά" στη ομάδα του Ράσταβατς, αλλά τελικά η Ξάνθη ήταν αυτή που πανηγύρισε πρώτη, καθώς ο Μεχία εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την μπαλιά του Ρότσε και τη μετουσίωσε σε γκολ στο 65' για το 1-0.

Στη συνέχεια η Κέρκυρα έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε σωστά ο Μπαλάφας για σκληρό μαρκάρισμα στον Κασάδο. Το γεγονός πως οι γηπεδούχοι ήταν λιγότεροι στον αγωνιστικό χώρο δεν τους εμπόδισε να... τρέξουν στο γήπεδο και να χάσουν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 77' που ο Ζίβκοβιτς σε τετ-α-τετ "νίκησε" τον Γκόμες.

ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΤΗ ΝΙΚΗ

Στο 85' η Ξάνθη με καταπληκτικό γκολ του Σιλά που πλάσαρε έξω από την περιοχή τον Γιαννακόπουλο "σφράγισε" τη νίκη με 2-0 και πλέον περιμένει τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων για να προετοιμαστεί ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ εντός έδρας στις 15 Οκτωβρίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Σιόντης, Ντιόγκο, Μπαλάφας, Αρτυματάς (46΄Βενέτης), Γκόμες, Παμλίδης, Επστάιν (43' Νούνες), Τουράμ (70' Ντουαλά).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβαρνάς, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μεχία, Μπρίτο (87' Κάστρο), Γέντρισεκ (63' Ρότσε), Κίκε (78' Σιλά).

News 24/7

24MEDIA NETWORK