ΠΑΣ με γκολ... "Μέσι"

Ο "μάγος" Βιντάλ έκανε δώρο τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα με το γκολ αλά... Μπαρτσελόνα που πέτυχε απέναντι στην Κέρκυρα. Ανούσιο το παιχνίδι μέχρι το 75ο λεπτό, όμως μετά έγινε ροντέο!

ΠΑΣ με γκολ... "Μέσι"
pas giannina ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παιχνίδι θα ξεχαστεί γρήγορα. Τόσο γρήγορα που δεν θα θυμόμαστε καν πως έγινε, αφού οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή, όμως δεν απείλησε αρκετά την εστία του Αραμπατζή. Μόνο δυο φάσεις στο 9' και το 14' ανησύχησαν τους δυο πορτιέρο, δίχως να δοθεί ανάλογη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, το ξεκίνημα ήταν τραγικό. Μετά το 75ο λεπτό, ωστόσο, ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές και έγινε αρκετά επικίνδυνος. Έτσι, φτάσαμε στο 80' όταν ο Βιντάλ με καταπληκτική ατομική ενέργεια βρήκε ελάχιστο χώρο, σημάδεψε και έγραψε το 1-0 για την ομάδα των Ιωαννίνων, που έχασε δυο ακόμα τρομερές ευκαιρίες με τους Γιάκο και Ζάιρο.

Η Κέρκυρα άγγιξε το 1-1 στο 89ο λεπτό μετά από ξαφνικό σουτ του Τουράμ, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Επστάιν από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (Κόντος 84'), Ντιόγκο, Σιόντης, Ιωάννου, Ντουαλά (Χατζίδης 65'), Επστάιν, Ζορμπάς (Γεωργακόπουλος 76')), Τουράμ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Κοζορώνης (Γαρουφαλιάς 73'), Γιάκος, Ζάιρο, Μαμπουλού (Βιντάλ 52'), Πέδρο.

Σκόρερ: 0-1 (Βιντάλ 80').

News 24/7

24MEDIA NETWORK