Ακόμα και μισός είναι... Παναθηναϊκός

Η Λερναία Υδρα που ονομάζεται Παναθηναϊκός χτύπησε και στην Τούμπα. Παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με σοβαρές ελλείψεις και έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη νίκησε με 3-2 τον απογοητευτικό ΠΑΟΚ και απέφυγε τουλάχιστον την τελευταία θέση!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
villafanies pelkas MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε με τα... τρίτα στην Τούμπα και δεν κατάφερε απλά να πάρει το "Χ", αλλά έφυγε με το διπλό. Πλέον οι πράσινοι περιμένουν την απόφαση για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό για να γνωρίζουν αν θα πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ!

Στο παιχνίδι μας τώρα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και αυτό φαίνεται από τη στατιστική, αφού οι πράσινοι είχαν 7 τελικές και ο δικέφαλος μόλις 3! Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με καταπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση από τον Μπίσεσβαρ, όμως ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 28' με τον Κλωναρίδη.

Οι πράσινοι πέραν των απουσιών να κάνουν δυο αναγκαστικές αλλαγές με τους Κουλιμπαλί και Ρέις να φεύγουν τραυματίες. Έτσι, ο δικέφαλος πατούσε καλύτερα με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 56' είχαν δοκάρι με τον Ενρίκε.

ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ

Ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να κάνει καθαρές φάσεις και τελικά πήρε ξανά το προβάδισμα μετά από απίστευτο λάθος του κορυφαίου παίκτη του γηπέδου. Ο Κουτρουμπής δεν υπολόγισε σωστά και γύρισε στον Βλαχοδήμο, ο Ενρίκε που παρακολουθούσε πήρε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-1.

Οι πράσινοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ισοφάρισαν στο 79' με τον Λουντ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιγιαφάνιες και πάσα του Κουτρουμπή, ενώ στο 93' έκαναν το 3-2! Ο Κλωναρίδης "χόρεψε" δυο αντιπάλους και έβγαλε την κατάλληλη στιγμή στον Σουηδό που με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ουάρντα (Χαρίσης 88'), Πρίγιοβιτς (Κουλούρης 67').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί (Ευαγγέλου 44'), Μαρινάκης, Ρέις (Χατζηγιοβάννης 48'), Λουντ, Βιγιαφάνιες (Πίσπας 88'), Κλωναρίδης, Μολίνς.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
By

News 24/7

24MEDIA NETWORK