Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0 (VIDEOS)

Την πρώτη του νίκη από τις 21 Σεπτεμβρίου πανηγύρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι που δεν σκόραραν για τέταρτη σερί αγωνιστική.

Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Ο κακός αγωνιστικός χώρος, απόρροια της δυνατής βροχής, επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο πρώτο τέταρτο, όπου ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και είχε δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό σε κεφαλιά του Χουάν Αγκιλέρα.

Ο Πανθρακικός ευτύχησε να προηγηθεί σε μία από τις πρώτες επιθετικές του προσπάθειες, με δυνατό σουτ του Νικολά Ντιγκινί που κόντραρε στον Μπερνάρ Ιτούα και ξεγέλασε τον Κεβίν Ολιμπά, ενώ τρία λεπτά αργότερα (20'), ο δραστήριος Χοσέ Μαρία Κάσες σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κοντινή προβολή.

Στο πρώτο του εντός έδρας ματς ως τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής, ο Μανουέλ Ρόκα είχε την τύχη με το μέρος του, αφού εκτός από το δοκάρι του 2ου λεπτού, ο Ζιλβάν Γκόμες έχασε μία τρομερή ευκαιρία στο 40' για να ισοφαρίσει.

Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε συγκινήσεις μέχρι το 59ο λεπτό, όταν ο Ιτούα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για τάκλιν στον Κάσες, ο οποίος ετοιμαζόταν να μπει στην περιοχή από αριστερά. Αυτό ήταν το κλειδί της αναμέτρησης, αφού ο Πανθρακικός πήρε για τα καλά τα ηνία της αναμέτρησης και δεν επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Νίκου Τσουμάνη.

Στο τελευταίο τέταρτο, οι γηπεδούχοι έπαιξαν σε διάταξη 4-1-4-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε 3-3-3, προκειμένου να σκοράρουν μετά από τρεις αγωνιστικές, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ, με συνέπεια η ομάδα της Κομοτηνής να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα από τις 21 Σεπτεμβρίου (μεσολάβησαν έξι αναμετρήσεις).

H άδικη αποβολή του Αγκιλέρα στο 80ό λεπτό έβαλε την... ταφόπλακα για τον Πλατανιά, ο οποίος έφερε 2-3 φορές την μπάλα στα καρέ του Γιώργου Αθανασιάδη, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με εννέα παίκτες.

MVP

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες. Ιδιαίτερα δραστήριος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε δοκάρι στο 20ό λεπτό και κέρδισε την αποβολή του Μπερνάρ Ιτούα, η οποία έκρινε εν πολλοίς την έκβασή της.

Αδύναμος κρίκος

Ο Στέφανος Μαντάκης. Απέβαλε τον Χουάν Αγκιλέρα χωρίς καν να υπάρχει φάουλ κι έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο

Ο Πανθρακικός νίκησε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, αλλά του βγήκε η... πίστη. Παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνίστηκε με δύο περισσότερους παίκτες, ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα φώναζε "calma" στους παίκτες του, οι οποίοι φανέρωσαν σημάδια νευρικότητας. Η ουσία, πάντως, είναι ότι η ομάδα της Κομοτηνής πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ο Πλατανιάς προερχόταν από τρεις συνεχόμενες "λευκές" ισοπαλίες, ωστόσο η μεταβολή έγινε στο παθητικό κομμάτι κι όχι στο ενεργητικό. Είχε διάθεση, αλλά οι αποβολές δυσκόλεψαν αφάνταστα το έργο του και, πλέον, ζητείται ανασύνταξη.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (83' Αράμπα), Ντιγκινί, Κάσες (73' Οκάτσι), Σερφά, Τσουμάνης (67' Παπαγεωργίου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος (71' Τόρες), Δημήτρης, Ναζλίδης (79' Φιγκέιρα), Μπανανά, Μαχαμάτ, Αγκιλέρα, Ζιλβάν (67' Ζαραδούκας), Τσουράκης, Μενδρινός, Ιτούα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK