Πολύ κακό για το τίποτα στα Περιβόλια

Μηδέν εις το πηλίκον κυριολεκτικά και μεταφορικά. Παιχνίδι χωρίς συγκινήσεις που θα ξεχαστεί γρήγορα το Πλατανιάς-Παναιτωλικός που έληξε-φυσικά-0-0.

O Πλατανιάς, μέχρι πρότινος στην κορυφή, ήταν καλύτερος αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα φλύαρος. Παρά το γεγονός ότι είχε τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή, δεν κατάφερε να βγάλει μεγάλες ευκαιρίες.

Αντιθέτως ο αμυντικών προσανατολισμών Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία του ματς και μάλιστα προς το τέλος. Ο Μαρκόφσκι όμως έχασε το τετ-α-τετ και η ομάδα του δεν μπόρεσε να κλέψει το ματς. Ο Σωτηρίου ήταν πραγματικά...σωτήριος για τον Πλατανιά.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (65' Στάθης), Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Σανισάβλιεβιτς (82' Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μανούσος, Μουνάφο (65' Ντίνας), Γιακουμάκης.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος (75' Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο, Οσμάρ Φερέιρα (58' Λεντέσμα), Ουάρντα, Τομανέ, Μαρκόβσκι.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα