Πάρτι στην άδεια Τούμπα με οικοδεσπότη τον "Μέγα Αλέξανδρο"

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο για περίπου 50 λεπτά, χρόνος αρκετός για να "καθαρίσει" την Λαμία με 4-0. Συνεχίζει το σερί του ο καταπληκτικός Πρίγιοβιτς, πανέμορφο τέρμα από Πέλκα. Αποβλήθηκε με δυο κάρτες σε 16 λεπτά ο Νίκος Αναστασόπουλος.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
paok lamia prijovic omadiki EUROKINISSI

H ποιότητα των Ελ Καντουρί, Πέλκα και Πρίγιοβιτς ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να κερδίσει... ξεκούραστα την Λαμία στην άδεια Τούμπα. Ο "δικέφαλος" είχε... κέφια στο ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 10ο λεπτό προηγήθηκε με τον Λεόβατς. Ο Κροάτης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα την περιοχή και με δυνατό σουτ "σκότωσε" τον Παπαδόπουλο από την άκρη της μικρής περιοχής.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πρίγιοβιτς να χριστεί σκόρερ. Ο Μαουρίτσιο βρήκε ωραία τον Πέλκα, αυτός πλάσαρε άσχημα, όμως ο... Μουντιαλικός Σέρβος άσος από κοντά διόρθωσε το λάθος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι έγινε σκληρό στη συνέχεια με την Λαμία να κάνει πολλά λάθη. Ένα από αυτά παραλίγο να κοστίσει, όταν ο Ασίγκμπα πήγε να πετύχει απίστευτο αυτογκόλ με κεφαλιά! Ο Παπαδόπουλος, ωστόσο, με το ένα χέρι απέκρουσε.

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΓΚΟΛ

Οι δυο ομάδες δεν μπήκαν με την ίδια όρεξη στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκανε το 3-0 στο 50ο λεπτό με φανταστικό σουτ στην κίνηση του Πέλκα, όμως στη συνέχεια το ματς έγινε σκληρό και μετά την αποβολή του Αναστασόπουλου με δυο κάρτες σε 16 λεπτά, ουσιαστικά περιμέναμε το σφύριγμα της λήξης.

Αυτό δεν εμπόδισε τον ΠΑΟΚ πάντως από το να κάνει το 4-0 στο 88ο λεπτό! Στην πρώτη του ευκαιρία μετά το 3-0, ο Μάτος βρήκε ωραία τον Πρίγιοβιτς στο πίσω δοκάρι και αυτός με σουτ... υπέγραψε το τρίποντο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (Λημνιός 68'), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (Μπίσεσβαρ 75'), Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας (Μακ 61'), Πρίγιοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (Ντακόλ 40'), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (Αναστασόπουλος 55'), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (Λινάρδος 62').

Σκόρερ: 1-0 (Λέοβατς 10'), 2-0 (Πρίγιοβιτς 24'), 3-0 (Πέλκας 50'), 4-0 (Πρίγιοβιτς 88').

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK