"Δάγκωσε" τον Αστέρα και "πάτησε" κορυφή ο Ατρόμητος!

Χάρη σε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από τον Μάντσον στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή της Super League Σουρωτή. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τι έχει σκοπό να κάνει φέτος ο Ατρόμητος; Εκεί που στο Περιστέρι ξεκίνησαν τη σεζόν με ταπεινότητα και όχι και τόσο υψηλές απαιτήσεις μιας και πολλοί παίκτες έφυγαν και αρκετοί νέεοι ήρθαν, η ομάδα διαψεύδει τους πάντες και βαδίζει από νίκη σε νίκη! Μετά το διπλό λοιπόν στο "Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, σειρά είχε ο Αστέρας Τρίπολης, τον οποίοι οι παίκτες του Κάναντι νίκησαν με 1-0 στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς νωρίς πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (στο 28') με απίστευτο σουτ του Μάντσον εκτός περιοχής που "κάρφωσε" τη μπάλα στη γωνία του Γιαννιώτη. Και μετά όλα πήγαν... κατ' ευχήν για τον Ατρόμητο. Στο 38'ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καλτσά (σε μια φάση που σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους), ενώ στο δεύτερο μέρος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ιγκλέσιας (στο 61'), με τους Αρκάδες να αγωνίζονται με 9 παίκτες μέχρι το φινάλε!

Φυσικά το αριθμητικό πλεονέκτημα του Ατρομήτου ήταν τέτοιο που δεν επέτρεψε στον Αστέρα να... διεκδικήσει κάτι από το ματς. Το 1-0 είναι "φτωχό" για τους Περιστεριώτες που έκαναν φάσεις, είχαν και δύο δοκάρια, αλλά οι τρεις βαθμοί που πήραν τους ανέβασαν έστω και προσωρινά (μαζί με την ΑΕΚ) στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το ατυχές πάντως είναι πως ο σκόρερ Μάντσον τραυματίστηκε, έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ατρόμητος: (Νταμίρ Κάναντι):Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (68' Ντάουντα), Μάντσον (54' Μπουσουλάτζιτς), Μανούσος (94' Βασιλείου), Ουάρντα

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (55' Μαδίνδα), Ισνάλδο (55' Ισνάλντο), Καλτσάς, Δουβίκας (65' Κυριακόπουλος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK