Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στον μαχητικό Ατρόμητο, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το διπλό (1-2) από το Περιστέρι, χάρη σε δύο γκολ του Αλμπέρτο Μποτία. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μίλος Στόιτσεφ στο 75'. Δοκάρι ο Σεμπά.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2
INTIME SPORTS

H εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, αλλά να μην δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αντρέι Γκορμπούνοφ. Οι παίκτες του Ατρόμητου έκλεισαν τους χώρους και προσπαθούσαν μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσουν τους τα καρέ των "ερυθρολεύκων". Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε σημαντικές στιγμές, παρά μόνο μία εντυπωσιακή απόκρουση του Ρομπέρτο σε πλασέ του Φερνάντο Γοδόι, από πλεονεκτική θέση, στο 40ο λεπτό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν δοκάρι με τον Σεμπά στο 57'. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Τελικά, η πίεση των παικτών του Μάρκο Σίλβα "απέδωσε καρπούς", αφού στο 59ο λεπτό ο Αλμπέρτο Μποτία πήδηξε ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ισπανός, με κεφαλιά, ύστερα από κακή έξοδο του Γκορμπούνοφ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος πίεσε για τη μείωση του σκορ, ώστε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα και τα κατάφερε στο 75', με όμορφη ενέργεια και σουτ του νεοεισελθόντα Μίλος Στόιτσεφ. Το γκολ έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά ο όποτε χρειάστηκε ο Ρομπέρτο δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Φυτανίδης (17' Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (62' Μαρσελίνιο), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (68' Μ. Στόιτσεφ), Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Πάρντο (72' Ερνάνι), Σεμπά, Ιντέγε (91' Φινμπόγκασον).

ΤΑ VIDEOS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Η τρομερή επέμβαση του Ρομπέρτο:

Το 0-1:

Το 0-2:

Το 1-2:

MVP

Ο Αλμπέρτο Μποτία με τα δύο γκολ που σημείωσε έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τα είχε βρει "σκούρα" απέναντι στον μαχητικό Ατρόμητο. Παράλληλα, ήταν σωστός στα αμυντικά καθήκοντά του και δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Λε Ταλέκ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, καθώς φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ γενικότερα δεν ενέπνεε σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ.

Σχόλιο

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε, όπως συμβαίνει παραδοσιακά, δυσκολίες στο Περιστέρι. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους και θέλησε να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτους Ούμπιδες, Μπρίτο και Γκαρσία. Παρόλα αυτά, η ποιότητα των "ερυθρολεύκων" είναι αδιαμφισβήτηση και κατάφεραν, ακόμη μία φορά, να βρουν τις λύσεις μέσω των στημένων φάσεων. Στα τελευταία λεπτά δέχθηκαν μεγάλη πίεση, αλλά κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το υπέρ τους προβάδισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επέμβαση του Ρομπέρτο!

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK