Αυτός ο ΠΑΣ μπορεί και πλέι οφ: Σκόρπισε την ΑΕΛ με χατ-τρικ του Κόντε

Στο υποτιθέμενο επαρχικό...ντέρμπι ο ΠΑΣ καθάρισε την ΑΕΛ σαν αυγό στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες ήταν κατά πολύ ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια με το ευρύ 3-0. Τρία γκολ το κανόνι Πέδρο Κόντε.

Αυτός ο ΠΑΣ μπορεί και πλέι οφ: Σκόρπισε την ΑΕΛ με χατ-τρικ του Κόντε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σεμνά, ταπεινά αλλά εξόχως αποτελεσματικά ο ΠΑΣ μετατρέπεται σε ομάδα υψηλών στόχων. Θα αναρωτηθεί κανείς "καλά το λες τώρα που έριξε τέσσερα στην ΑΕΛ. Δεν είναι δα και έτσι...". Και όμως.

Για σκεφτείτε...Ο ΠΑΣ προερχόταν από αγωνιστική αποχή αφού την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιξε λόγω του μεγάλου σεισμού. Ο Γιάννης Πετράκης όμως παρουσίασε μία πανέτοιμη ομάδα που έκανε την ΑΕΛ του Αγγελου Αναστασιάδη να μοιάζει με... ζαλισμένο κοτόπουλο.

Ο Πέδρο Κόντε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τρία γκολ (στο 10', στο 52' και στο 74') αλλά το τέρμα-κόσμημα του ματς πέτυχε ο Γιάκος στο 27' για το 2-0 όταν με μία και μόνο προσποίηση έθεσε νοκ-άουτ τέσσερις προσωπικούς αντιπάλους.

Η ΑΕΛ είχε προβλήματα, πάρα πολλά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα αλλά και σ' αυτό που οι προπονητές αποκαλούν transision. Ο ΠΑΣ έβγαλε ουκ ολίγες αντεπιθέσεις και έπιανε συνεχώς την ΑΕΛ εντελώς ανοργάνωτη. Ο Αγγελος Αναστασιάδης έστειλε το βοηθό του να μιλήσει στη Nova μετά το τέλος του ματς και αυτό δείχνει πολλά.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης (75' Κούτρης), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ναδάλες, Ζάιρο (69' Μαμπουλού), Γιάκος (77'Δώνης), Κόντε

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58' Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Φάρκας, Πολ, Ναβάρο (46' Κόντορ), Αντονί, Γκόλιας, Ντοντό, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ναζλίδης

Γκολ: 10', 52', 74' Κόντε, 27' Γιάκος

News 24/7

24MEDIA NETWORK