Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα

Έπρεπε να περάσουν οκτώ αγωνιστικές για να πάρει την πρώτη γεύση από νίκη η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Βούλιτς, νίκησαν 2-0 με... σούπερ Αλμπάνη.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
apollonas panigiriki EUROKINISSI

Τρεις ισοπαλίες μετρούσε μέχρι στιγμής η "ελαφρά ταξιαρχία" και έψαχνε εναγωνίως το πρώτο τρίποντο για να μην μείνει πίσω στην βαθμολογία. Η Ξάνθη, την Κυριακή, αποδείχθηκε εύκολος αντίπαλος, αφού ουσιαστικά δεν απείλησε ποτέ την εστία του Τσόβιτς με αξιώσεις.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Καστιγιέχος. Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Ζίβκοβιτς. Στη συνέχεια η Ξάνθη προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως ποτέ δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Οι γηπεδούχοι, αφού έχασαν τα άχαστα με τους Μάατσι, Αλμπάνη, έκαναν τελικά το 2-0 στο 84ο λεπτό με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Μετά από λάθος συνεννόηση του κεντρικού αμυντικού ο Αλμπάνης... χώθηκε και πήρε τη μπάλα, ξεπέρασε τον πορτιέρε της Ξάνθης και διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βούλιτς):Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι, Μενδρινός (73' Χουάρες), Καστιγέχος, Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Μεχία, Κίκε (63' Μπουλά), Λουσέρο (79' Σιλά), Μπρίτο, Γέντρισεκ (63' Κάστρο).

Σκόρερ: 1-0 (11' Καστιγέχος), 2-0 (84' Αλμπάνης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK