Καλλονή - Λεβαδειακός 0-0

Καλλονή και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Καλλονή - Λεβαδειακός 0-0
INTIME SPORTS

Eικόνα αγώνα:

Η Καλλονή μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε, από τα πρώτα λεπτά, τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, τα σουτ που επιχείρησαν οι Γιώργος Μανούσος και Κενάν Μπαργκάν δεν βρήκαν στόχο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισορροπήσει, έχοντας για "κινητήριο μοχλό" τον Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη ανέβαζαν την απόδοσή τους, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας δήλωσε "παρών" κι έσωσε την ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου πήγε να ξεφύγει η κατάσταση, λόγω αρκετών σκληρών μαρκαρισμάτων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιόμερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έδειξαν πιο δραστήριοι, αλλά στο... μπλοκάκι των φάσεων το μόνο που συμπληρώσαμε ήταν κάτι άψυχα σουτ. Ακόμα και όταν ο χρόνος πίεσε και αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν για το πολυπόθητο γκολ, δεν είδαμε τίποτα περισσότερο από μάχες. Μόνο μία κεφαλιά του Ρομέου στις καθυστερήσεις, η οποία καταγράφεται ως ευκαιρία γιατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός "απ'το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα!"

MVP:

Βελόνα στα άχυρα. Θα λέγαμε Σάμα και Μανούσο για τη διάθεση που έβγαλαν. Λίγο παραπάνω ο δεύτερος.

Αδύναμος κρίκος:

Δεν θα διαλέξουμε παίκτη, αλλά... τον αγωνιστικό χώρο.

Σχόλιο:

Λίγα πράγματα σε ένα ματς που διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό χώρο. Η Καλλονή ήθελε περισσότερο τη νίκη, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο. Ο Λεβαδειακός χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα πήρε ένα βαθμό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Μπαργκάν (82' Μπουρούς), Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Νικολάου, Γιακουμάκης, Στάθης, Φαβάλι (68' Γιάχιτς), Ναβάρο (91' Μίνγκας), Μαχαίρας (83' Ρομέου), Μάντζιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Το live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK