Λεβαδειακός σημαίνει: δεν χάνω και... γεμίζω το γήπεδο!

Ο Λεβαδειακός προσφέρει θέαμα με αποτέλεσμα να όχι μόνο να παραμείνει αήττητος για 8ο σερί παιχνίδι (1-1 με τον ΠΑΣ), αλλά να γεμίσει, επιτέλους, το γήπεδο του. Θύμισε... Πρέμιερ Λιγκ το δεύτερο ημίχρονο με 12 τελικές και για τις δυο ομάδες!

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
pas levadiakos toni silva EUROKINISSI

Ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο μας... κούρασε με τα πολλά λάθη και το κακό θέαμα, μεταμορφώθηκε σε... Πρέμιερ Λιγκ στο δεύτερο 45λεπτο! Σε αυτό βοήθησε βέβαια το γκολ του Πέδρο Κόντε στο 45+1', με τον Επασί να φέρει μεγάλη ευθύνη.

Οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να μας χαρίσουν σπουδαίο θέαμα στην "επανάληψη" και η αλήθεια είναι πως το κατάφεραν. Στο 63ο λεπτό ο Γιακουμάκης, που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Σίλβα, ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με όμορφη κεφαλιά.

Το διάστημα 70' - 90' είχε... διαβολικό ρυθμό με τους Μπραντάο, Χαλκιαδάκη, Τσαμπούρη, Μαυροπάνο ( ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά σωστά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στην ίδια φάση) και Γιακουμάκη να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός έφτασε τους 14 βαθμούς και παρέμεινε αήττητος μετά από 8 αγωνιστικές.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό):Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Αμαράλ (46' Μπελγκαζουανί), Νιάς, Μητρόπουλος, Τόνι Σίλβα (46' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης):Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Λίλα, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (77' Νικολιάς), Γιάκος (87' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (87' Σολτάνι), Κόντε.

Σκόρερ: 0-1 (45+1' Κόντε), 1-1 (63' Γιακουμάκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK