"Μίλησε" η Λιβαδειά!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λεβαδειακός έχει τον τρόπο του να παίρνει κρίσιμα τρίποντα στην έδρα του. Κάτι τέτοιο έκανε και κόντρα στον αξιόμαχο Παναιτωλικό, επικρατώντας με 2-1.

"Μίλησε" η Λιβαδειά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην έδρα του θα στηριχτεί ο Λεβαδειακό και φέτος στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία και μέχρι τώρα τα πηγαίνει περίφημα. Μετά την νίκη κόντρα στην Κέρκυρα και την ισοπαλία με την ΑΕΛ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο ενάντια στον Παναιτωλικό με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ωστόσο ο Γιακουμάκης στο 42' έλυσε το γόρδιο δεσμό, έκανε το 1-0 και γέμισε με αυτοπεποίθηση τους συμπαίκτες του. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46' ο Σίλβα έκανε το 2-0 και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη.

Ο Παναιτωλικός όμως το πάλεψε, δεν τα παράτησε. Στο 73' κέρδισε πέναλτι και ο Μαρκόφσκι μείωσε σε 2-1, βάζοντας τους Αγρινιώτες ξανά στο παιχνίδι. Η καλή άμυνα του Λεβαδειακού ωστόσο κράτησε το σκορ μέχρι το φινάλε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λεβαδειακός:Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί (7' Ζεζίνιο, 89' Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα (56' Κουτρουμάνος), Ουάρντα (68' Μαρκόφσκι), Τομανέ, Λεντέσμα (69' Φερέιρα)

Οι σκόρερ: 42' Γιακουμάκης, 46' Σίλβα - 73' Μαρκόφσκι (πεν.)

News 24/7

24MEDIA NETWORK