Αρης-Βέροια 2-1

Η Βέροια προηγήθηκε νωρίς στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά ο Αρης απάντησε στο β' ημίχρονο και πήρε το τρίποντο της νίκης (2-1) σε μία αναμέτρηση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κουκουλάκη. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι "κίτρινοι", με 9 οι φιλοξενούμενοι.

Αρης-Βέροια 2-1

Εικόνα αγώνα:

Ο Αρης βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά το σκορ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό η Βέροια ευτύχησε να προηγηθεί με τον Καλτσά. Το 0-1 προκάλεσε αναταραχή στους γηπεδούχους, οι οποίοι αρχικά ζήτησαν πέναλτι στο 6ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση.

Οσο περνούσε ο χρόνος οι Θεσσαλονικείς ανέβαζαν την πίεσή τους στα καρέ της Βέροιας και έχαναν ευκαιρίες, ενώ στην αντίπερα όχθη ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε όταν λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μπαργκάν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Οικονομόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς και συγκεκριμένα στο 57' με τον... συνήθη Αγκάνθο, ενώ είχε όλο το χρόνο μπροστά του, αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα για να φτάσει στην ανατροπή.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους γηπεδούχους όταν στο 60' ο Σνάουτσνερ άφησε τη Βέροια με εννέα παίκτες μετά από σκληρό φάουλ στον Γιαννιώτα.

Κάπου εκεί το ματς απέκτησε μονότονο χαρακτήρα με τον Αρη να παίζει στο μισό γήπεδο τη Βέροια και να πιέζει για το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 71ο λεπτό από τον Γκέσιο. Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά με δύο παίκτες λιγότερους ήταν δύσκολο να πετύχει κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Αρης έμεινε με 10 παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη (για θέατρο) που αντίκρισε ο Καζναφέρης.

Κλειδί αγώνα:

Οι αποβολές έπαιξαν το ρόλο τους στο ματς, όπως και το γεγονός ότι ο Αρης δεν είναι ο Αρης των πρώτων αγωνιστικών. Είναι πιο αποφασισμένος, ξέρει τι θέλει και ξέρει πως να το πάρει.

Ο αδύναμος κρίκος:

Μπάχαλο τα έκανε ο Κουκουλάκης με αποτέλεσμα να αφήσει με παράπονα και τις δύο ομάδες και δη τη Βέροια.

MVP:

Ο Αρης βρήκε τον σκόρερ του και αυτός είναι ο Αγκάνθο, ο οποίος κάνει αυτό που ξέρει.

Αρης-Βέροια 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK