Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με 2-1 του εξαιρετικού Πανιωνίου αν και έπαιζε για 50 λεπτά με 10 παίκτες. Και τα δύο γκολ ο Αθανασιάδης.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2

Μη χάσετε απόψε στις 21:45 την εκπομπή SUPER BALL. Ο πρώην διαιτητής Κωνσταντίνος Παπασταμάτης σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις στη Νέα Σμύρνη, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής θα σας μεταφέρει όλα τα ρεπορτάζ.


H εικόνα του αγώνα

Το 4-2-3-1 του Πανιώνιου με τους ταχύτατους πλάγιους μπακ δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στον ΠΑΟΚ κατά το πρώτο ημίχρονο. Ο Δικέφαλος του Βορρά παρατάχθηκε με ρόμβο, δεν μπόρεσε να κρατήσει όμως την μπάλα στα πόδια του και μοιραία δέχθηκε πίεση. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο αξιόλογες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλό τους, ζήτησαν με περισσότερες αξιώσεις το γκολ το οποίο όμως το πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην εξέλιξη του ματς.

Το χέρι του Ρόκα μέσα στην περιοχή στη φάση του 38' έδωσε το δικαίωμα στον Αθανασιάδη να εκτελέσει από την άσπρη βούλα του πέναλτι και να δώσει στον ΠΑΟΚ το προβάδιμα ένα λεπτό αργότερο. Πριν προλάβουν οι Νεοσμυρνιώτες να ανασυνταχθούν ο Δικέφαλος πάτησε και πάλι περιοχή και μετά το λάθος υπολογισμό του Αυλωνίτη πέτυχε και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Αθανασιάδη.

Τη χαρά των φιλοξενούμενων για το 0-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά μετρίασε η ανόητη αποβολή του Λάζαρ ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφού πέταξε αντικείμενο στην εξέδρα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Πανιωνίου κατά το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε τον Σάμαρη για να πάρει ποιότητα και δημιουργία και είδε την ομάδα του να κλείνει τον αντίπαλο στα καρέ του. Μείωσε, μάλιστα, νωρίς, μόλις στο 56' με το σουτ του Αραβίδη και είχε όλο το χρόνο μπροστά του για να ψάξει την ισοφάριση.

Οι προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους δημιουργήθηκαν αλλά τόσο οι επεμβάσεις του Χακόμπο όσο και οι κακές εκτελέσεις στην τελική προσπάθεια τους στέρησαν την ισοφάριση την οποία, βάσει απόδοσης, άξιζαν. Ο ΠΑΟΚ κράτησε, δύσκολα είναι η αλήθεια το αποτέλεσμα, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

MVP

ο Κλάους Αθανασιάδης έκανε τη δουλειά του. Σκόραρε και στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στον ΠΑΟΚ το οποίο, εν τέλει, αποδείχθηκε και αρκετό.

Kλειδί αγώνα

Η αστοχία του Πανιωνίου που δεν του επέτρεψε να πετύχει και άλλο γκολ και να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον αντίπαλό του.

Αδύναμος Κρίκος

O ίδιος ο Γιώργος Δώνης χαρακτήρισε την αποβολή του Λάζαρ ανόητη. Τα λόγια περιττεύουν.

To live του αγώνα

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK