Πανθρακικός-ΟΦΗ 0-0 (VIDEO)

Πανθρακικός και ΟΦΗ έχασαν ευκαιρίες στην Κομοτηνή, το παιχνίδι όμως δεν ξέφυγε από το 0-0, αποτέλεσμα που αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.

Πανθρακικός-ΟΦΗ 0-0 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το επιθετικό σχήμα που παρέταξε ο Ακης Μάντζιος στο γήπεδο δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα ηνία, τουλάχιστον σε ότι αφορά την κατοχή της μπάλας. Από τη στιγμή όμως που ο Ιγκόρ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στο 22' (στα δύο μέτρα αστόχησε σε κενή εστία), το ψυχολογικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε αφενός στο Βραζιλιάνο σκόρερ και αφετέρου στους συμπαίκτες του αποδείχθηκε αξεπέραστο.

Αφού ο ΟΦΗ έχασε με τη σειρά του μία καλή ευκαιρία στο 27' με τον Αντελέγε, οι καλές στιγμές του Πανθρακικού στο παιχνίδι έπεσαν και πάλι στα πόδια του Ιγκορ. Στο 42' δεν κατάφερε να πλασάρει καλά τον Λόρια (ζήτησε και πέναλτι μάλιστα) ενώ σε προχωρημένο χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε μέσα στην περιοχή για να μην σουτάρει καν.

Στο μεσοδιάστημα οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ελέγξει το ματς παρά τις αλλαγές του Μάντζιου και να φτάσουν μία ανάσα από το γκολ με την ευκαιρία του Πετρόπουλου στο 56' (σουτ με το δεξί, λίγο άουτ η μπάλα). Ο Πανθρακικός κόπιασε, έπαιξε και με παίκτη παραπάνω λόγω της υπερβολικής κόκκινης κάρτας στον Μπανούση στο 87', δεν είχε όμως τον τρόπο να πατήσει με αξιώσεις περιοχή ούτε και τον παίκτη ο οποίος με μία προσωπική ενέργεια θα έπαιρνε το ματς.

MVP

Ο Μεραμπιασβίλι ήταν πονοκέφαλος για την άμυνα του Πανθρακικού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάθε τι καλό που δημιούργησε ο ΟΦΗ στο ματς, ξεκίνησε από τα πόδια του Γεωργιανού άσου που ανεβάζει επίπεδο τους Κρητικούς.

Aδύναμος Κρίκος

Εχει χάσει την περσινή εκτελεστική του δυνατότητα ο Ιγκορ.Ο Βραζιλιάνος απώλεσε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει εκ των οποίων η πρώτη ήταν κραυγαλέα. Στοίχισε αυτό στην ομάδα του.

Σχόλιο

Η ισοπαλία δεν επιτρέπει στον Πανθρακικό να ανασάνει. Η αλήθεια είναι ότι οι "ακρίτες" είχαν σημαδέψει αυτό το παιχνίδι για το ξεκίνημα της επανακάμψής τους αλλά θα πρέπει να περιμένουν και άλλο. Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία και έχει δικαίως κάποια παράπονα για τη διαιτητική αντιμετώπιση.

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67' Ντιγκινί), Κάσες (61' Πέρες), Χασομέρης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (83' Ποτουρίδης), Λαδάκης, Ιγκορ.

ΟΦΗ (Τζ. Γκατούζο): Λορία, Τρποτσέρης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης (63' Τζορτζ), Πετρόπουλος (79' Σίσιτς), Ραζάκ, Αρτόλα (35' Μπανούσης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

News 24/7

24MEDIA NETWORK