Τσακωμένοι με το... γκολ Βέροια και Πλατανιάς

Βέροια και Πλατανιάς έμειναν στο "μηδέν" σε ένα ματς που είχε ρυθμό αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά στις εστίες και επέκτειναν αμφότεροι το αρνητικό σερί τους στα τελευταία παιχνίδια.

Τσακωμένοι με το... γκολ Βέροια και Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λένε πως μερικές φορές όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις, στην περίπτωση όμως της Βέροιας και του Πλατανιά η επιθυμία τους για να πάρουν την πρώτη τους νίκη μετά από αρκετό διάστημα δεν εκπληρώθηκε.

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το απόγευμα της Κυριακής (30/10) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής όμως το φινάλε βρήκε αμφότερες να φεύγουν ανικανοποίητες με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), με την Βέροια να μένει στους 6 βαθμούς και να αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και τον Πλατανιά να ανεβαίνει στους 9 αλλά να μετράει μόλις έναν πόντο στα 4 τελευταία (προερχόταν από 3 σερί ήττες).

Τσακωμένοι με το... γκολ Βέροια και Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα της αναμέτρησης, το 0-0 ήταν ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς δεν υπήρχε κάποια από τις δύο ομάδες που να κυριαρχήσει για κάποιο διάστημα της αναμέτρησης. Το ματς ολοκληρώθηκε με κατοχή μπάλας κομμένη στη μέση (50-50) και ελάχιστες τελικές προσπάθειες και για τους δύο μονομάχους (3 για τη Βέροια με τις 2 εντός εστίας, 4 για τον Πλατανιά και καμία εντός της αντίπαλης εστίας, καμία απόκρουση ο Λόπεθ και μόλις 2 ο Σωτηρίου), με το σχόλιο του βοηθού του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτη Γκουτσίδη, να αποτυπώνει ανάγλυφα την εικόνα: "Ήταν ένα μέτριο, αγχωτικό παιχνίδι και το 0-0 ήταν δίκαιο".

Τσακωμένοι με το... γκολ Βέροια και Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνολικά, ο Πλατανιάς ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο όμως η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ισορροπούν και να πατούν καλύτερα στο χορτάρι στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς πάντως να έχουν τις μεγάλες φάσεις. Η πρώτη τελική για τη "βασίλισσα του Βορρά" στο παιχνίδι ήρθε στο 34' με τον Άρσε και ο Πλατανιάς απείλησε στο 41' με τον Στάθη, ενώ στο δεύτερο μέρος η πρώτη τελική προσπάθεια ήρθε στο 48' για τη Βέροια με τον Μαλόν και η επόμενη στο... 93' με τον Άρσε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Καλί, Σισοκό, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Άρτσε, Βασιλαντωνόπουλος, Σισίνιο (92' Μελίσσης), Μεληκιώτης (80' Χαροντάκης), Βίτι

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (63' Στανισάβλιεβιτς), Μουνάφο, Μενδρινός (78' Ντεβέσα), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK