Ατρόμητος

O Σπύρος Ρισβάνης ντύνεται σιγά-σιγά στα χρώματα του Ατρομήτου. Ποια...επιστροφή κρίνει το θέμα του Ελληνα αμυντικού ο οποίος θέλει να παίξει στο Περιστέρι για να πάρει ματς στα πόδια του.

Για λίγο χάρηκε το νικητήριο γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, αφού πάτησε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να πρηστεί ο αστράγαλος του (φωτογραφία)!

Αντεπίθεση Φυτανίδη

Τελ. ανανέωση : 26/07/17 17:37

O Σωκράτης Φυτανίδης, μέσω του νομικού του εκπροσώπου, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημοσίως για τη διαφορά που έχει τον τελευταίο μήνα με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας άφησε για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους και το έριξε στο... τραγούδι. Για την ακρίβεια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του Γιώργου Λιβάνη, έχοντας στο πλευρό του πανέμορφη μελαχρινή παρουσία (VIDEO).

Tέλος ο Τόνσο

Τελ. ανανέωση : 30/06/17 18:52

O Mάρτιν Τόνσο δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο καθώς κρίθηκε ότι τα προσόντα του δεν ταιριάζουν στην αγωνιστική φιλοσοφία του Κάναντι. Μόλις μία σεζόν έμεινε ο Αργεντινός στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Τεταρτη την απόκτηση του Εμμανουέλ Μενσά ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Εχει περάσει από Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία και Αλβανία.