Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Kωφίδης: «Στόχος η διαρκής βελτίωση»

Μελίνα Ντισλιάν - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 05/11/2009 15:07 - Τελ. ανανέωση : 05/11/2009 15:17
μοιραστείτε το στο

Στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση μέσω γραπτής δήλωσης (αφού ο ίδιος δεν επιθυμεί να παραχωρεί κάθε εβδομάδα συνέντευξη τύπου), προχώρησε ο Σάββας Κωφίδης.

Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για την νίκη-βάλσαμο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική καθώς επίσης και για την ψυχολογική τόνωση της ομάδας του: «Στον προηγούμενο αγώνα κάναμε ένα βήμα εμπρός, με το αποτέλεσμα, που πετύχαμε. Μας βοηθά σε ψυχολογικό και βαθμολογικό επίπεδο. Από εδώ και μπρος οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά μέσα από τις προπονήσεις, με στόχο την διαρκή βελτίωση και την ανάδειξη της ποιότητας, που διαθέτουμε ως ομάδα. Πρέπει, πρώτα από όλα, να χαρούμε το παιχνίδι μας, να χαρούμε αυτό που κάνουμε και αυτή η φιλοσοφία θα μας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για την επιτυχία. Έτσι θα έχουμε και μεγαλύτερη φλόγα για τη νίκη».

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως: «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του Ολυμπιακού, το οποίο, ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Προετοιμαζόμαστε ώστε να φανούμε αξιόμαχοι και να αγωνιστούμε με συγκροτημένη τακτική, αποδίδοντας το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο. Έχουμε φιλοδοξίες, έχουμε δυνατότητες και με τη σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού μπορούμε να το αποδείξουμε, μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Διπλή απουσία το Σάββατο

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε με τον Βίκτορα Γιάκομπ να είναι απών, αφού ταλαιπωρείται από μία ίωση. Ωστόσο η απουσία του Ρουμάνο δεν ανησυχεί τον Σάββα Κωφίδη, αφού ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται στον αγώνα του Σαββάτου, λόγω τιμωρίας. Δεδομένη είναι και η απουσία του Μπόσνιακ, που και την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει.

  Μέγεθος γραμματοσειράς:font size chooser
  • Α' Γύρος - 26η αγωνιστική
  • Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός0-1
  • Λεβαδειακός-Ξάνθη2-1
  • Άρης-Π.Α.Ο.Κ.2-0
  • Α.Ε.Λ.-Εργοτέλης1-0
  • Α.Ε.Κ.-Καβάλα3-0
  • Ατρόμητος-Ηρακλής2-1
  • Πανθρακικός-Πανιώνιος0-1
  • Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα2-2
  • Α' Γύρος - 27η αγωνιστική
  • Καβάλα-Α.Ε.Λ.21/03 19:00 Bet
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός21/03 19:00 Bet
  • Εργοτέλης-Ηρακλής21/03 19:00 Bet
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός21/03 19:00 Bet
  • Λεβαδειακός-Πανθρακικός21/03 19:00 Bet
  • Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης21/03 19:00 Bet
  • Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ.21/03 19:00 Bet
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος21/03 19:00 Bet
  • Πλήρες πρόγραμμα - Στατιστικά