Μαράζι το έχει ο Ζίκο να περάσει μια μέρα και να μην προκύψουν προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι.
Σχετικά links
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ξέρει ότι δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Γκαλέτι για το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, (ο Αργεντινός την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική καθώς υπάρχει ο φόβος για θλάση και αν επαληθευθεί αυτή η πρόβλεψη θα είναι η τέταρτη στην σεζόν και θα τον κρατήσει για ένα μήνα εκτός προπονήσεων), όπως και τους Ντιόγκο, Ντάμπισαϊρ, Λεονάρντο, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες και για τους Μαρέσκα, Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Ο Ιταλός του Ολυμπιακού έχει αιμάτωμα στον δεξιό αχίλλειο τένοντα και την Παρασκευή θα φανεί αν είναι σε θέση να παίξει με τον γηραιό ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει ίωση και το δόθηκε φαρμακευτική αγωγή. Και για τον αμυντικό του Ολυμπιακού θα φανεί την Παρασκευή αν μπορεί να παίξει κόντρα στον Ηρακλή.
Και οι δυο παίκτες πάντως είναι στην αποστολή που ανακοινώθηκε την Πέμπτη το βράδυ. Από τα περίεργα είναι ότι ο Ζίκο έκοψε τον Γιάννη Παπαδόπουλο παρά τις τόσες απουσίες ενώ στην 18άδα είναι οι Νικλιτσιώτης, Σοϊλέδης, Φετφατζίδης.
Οι παίκτες πάντως που απαρτίζουν την 18άδα είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Μήτρογλου, Μαρέσκα.