Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Κανακούδης: "Χαλάρωσαν... και το πλήρωσαν"

Contra.gr - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 22/11/2009 15:33 - Τελ. ανανέωση : 22/11/2009 15:40
μοιραστείτε το στο

Για την επιτυχία της ομάδας του να ανατρέψει το σκορ σε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ" ο Πέτρος Κανακούδης.

"Όταν έρχονται αποτελέσματα μετά από μία τέτοια εμφάνιση, μπορείς μόνο να είσαι μία χαρά. Θεωρώ ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού χαλαρώσανε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ίσως να πίστεψαν ότι τελείωσε το παιχνίδι, ύστερα από το δεύτερο γκολ που πέτυχαν.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερό τους λάθος. Ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν ένιωσα τη στόφα και το μέταλλο που διέθετε τα προηγούμενα χρόνια. Όταν δέχεσαι δύο γκολ από μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός ακόμα και ο πιο αισιόδοξος απογοητεύεται", ήταν αρχικά τα λόγια του άσου των Ιωαννίνων.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα, είπε: "Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα μέσα στα αποδυτήρια ήταν πολύ σοβαρή. Όλοι δείξαμε ότι είμαστε υπεύθυνοι άντρες. Τώρα, κοιτάμε τον Ατρόμητο. Αυτός ο βαθμός που πήραμε χθες θα είναι περισσότερο ουσιαστικός στο παιχνίδι με του Περιστερίου... Αδικούμαστε μόνοι μας από την κατάσταση που υπήρχε. Εκείνο που θέλαμε είναι να βάλουμε πιο πάνω τον εγωισμό μας, ώστε να φανεί η ποιότητα που διαθέτουμε ως ποδοσφαιριστές".

Αναφερόμενος στην υποστήριξη που είχε η ομάδα του από το φίλαθλο κοινό της, τόνισε: "Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Οι παλιότεροι στην ομάδα μού έλεγαν ότι έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Ονειρεύομαι να το ξαναζήσω".

  Μέγεθος γραμματοσειράς:font size chooser
  • Α' Γύρος - 26η αγωνιστική
  • Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός0-1
  • Λεβαδειακός-Ξάνθη2-1
  • Άρης-Π.Α.Ο.Κ.2-0
  • Α.Ε.Λ.-Εργοτέλης1-0
  • Α.Ε.Κ.-Καβάλα3-0
  • Ατρόμητος-Ηρακλής2-1
  • Πανθρακικός-Πανιώνιος0-1
  • Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα2-2
  • Α' Γύρος - 27η αγωνιστική
  • Καβάλα-Α.Ε.Λ.21/03 19:00 Bet
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός21/03 19:00 Bet
  • Εργοτέλης-Ηρακλής21/03 19:00 Bet
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός21/03 19:00 Bet
  • Λεβαδειακός-Πανθρακικός21/03 19:00 Bet
  • Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης21/03 19:00 Bet
  • Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ.21/03 19:00 Bet
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος21/03 19:00 Bet
  • Πλήρες πρόγραμμα - Στατιστικά