Μείον δύο παίκτες, οι οποίοι λογικά θα γίνουν τρεις μετρά ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Στην προπόνηση της Πέμπτης ο
αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάσιος δεν συμμετείχε, αφού συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τους Περιστεριώτες. Εκτός πλάνων του Παράσχου
είναι ήδη οι Σιαλμάς και Βαγγελής.Ευχάριστα είναι τα νέα που ήρθαν από το μέτωπο του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, αφού ο Κροάτης έβγαλε όλο το πρόγραμμα και λογικά θα είναι το ένα από τα δύο πρόσωπα στο κέντρο της άμυνας.
*** To βράδυ της Τετάρτης η γυναίκα του Βάντερσον Σκαρντουέλλι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,350 γρ. Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, στελέχη και υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχήθηκαν στην οικογένεια Σκαρντουέλλι να τους ζήσει και να τους προσφέρει ο "μπόμπιρας" χαρές και ευτυχία.