Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Κατσουράνης: "Τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα"

Contra.gr - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 22/12/2009 00:06 - Τελ. ανανέωση : 22/12/2009 00:07
μοιραστείτε το στο

Στο πλευρό του Νίκου Νιόπλια στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. "Θεωρώ ότι τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα", είπε μεταξύ άλλων ο μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος τόνισε ότι σε πολλά ήταν αντίθετος με τον Χενκ τεν Κάτε.

Σχετικά links
"Θεωρώ ότι τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα. Είναι Έλληνας προπονητής εμείς έχουμε πολλούς Ελληνες στο ρόστερ και αυτό από μόνο του κάνει την ομάδα καλύτερη και βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα δείχνει μικρά βηματάκια προόδου. Εγώ το λίγο που έχω ζήσει τον Νιόπλια γνωρίζει το αντικείμενο και στη συνέχεια θα βοηθήσει πάρα πολύ. Και ο Τεν Κάτε το γνώριζε αλλά εγώ σε πολλά ζητήματα ήμουν αντίθετος", ήταν τα λόγια του Κατσουράνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports, για να προσθέσει:

"Οι διαφωνίες που είχαμε ήταν πως θα αξιοποιήσουμε το υλικό που είχαμε. Δεν ήταν απολύτως αναγκαίο να φύγει ο Τεν Κάτε γιατί τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν καλά. Η δικιά μου άποψη είναι πως πρέπει ένας προπονητής να μένει για πολλά χρόνια για να τον κρίνουν όλοι. Πιστεύω ότι ένας προπονητής να μένει τουλάχιστον δύο χρόνια για να είναι ασφαλές το δείγμα για να τον κρίνεις".

Αναφορικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής μέσος είπε: "Ηρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό και το σκέφτηκα πάρα πολύ καλά. Από άλλη ομάδα δεν είχα πρόταση μόνο από τον Παναθηναϊκό. Δεν είχα πρόταση από την ΑΕΚ. Για μένα είναι ξεκάθαρη ιστορία και δεν θέλω να μιλάω και πολύ γιατί είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Υπήρχε μια ρήτρα που είχε βάλει η Μπενφίκα στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αυτή μπήκε αφού συμφώνησα εγώ ήταν απλό και ξεκάθαρο ότι αν γυρίσω να έχει την πρώτη επιλογή η ΑΕΚ. Ηθελα να γυρίσω, αλλά δεν ήξερα πως θα είναι τα πράγματα. Ηθελα η ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο. Στην ΑΕΚ ανδρώθηκα μετά την Παναχαϊκή και από σεβασμό έβαλα τη ρήτρα στο συμβόλαιο. Αν με ήθελε η ΑΕΚ μπορούσε να μη δεχτεί τα λεφτά του Παναθηναϊκού. Λύση θα υπήρχε μπορεί να μη γύριζα στην Ελλάδα. Δεν ήταν ή στην Ελλάδα ή πεθαίνω. Πάντα υπάρχουν επιλογές. Η πρόταση όμως ήταν πάρα πολύ αξιόλογη".

Ερωτηθείς για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, απάντησε: "Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους. Επίσης δεν ήμασταν καλοί. Δικαίως τα ακούσαμε από τον πρόεδρο την άλλη μέρα. Οταν η ομάδα παρουσιάζεται σε ένα ντέρμπι μέτρια στο πρώτο μέρος και πολύ κακή δικαίως τα ακούμε. Είχε κάποιο δίκιο ο πρόεδρος".

Αναφορικά με τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ο Κατσουράνης είπε: "Λογικά θα πάει όπως ήταν και στον πρώτο γύρο. Οποιος χάσει λιγότερους βαθμούς με τις υπόλοιπες ομάδες θα πάρει και τον τίτλο. Είναι σπάνιο στην Ελλάδα το ντέρμπι να κρίνει τον τίτλο. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε κάνει μόνοι μας την ανατροπή με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα άλλα παιχνίδια είναι πιο πολύ σημαντικά. Αυτά είναι λίγο πολύ γοήτρου".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση ο Κώστας Κατσουράνης ήταν ξεκάθαρος: "Για μένα ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τίποτα. Πουθενά δε θέλει ενίσχυση, είναι κομπλέ. Δεν μπορεί να βρει τώρα αυτόν που θέλει. Δεν μπορεί να βρει κάτι εξαιρετικό τον Ιανουάριο, να πάρει παίκτη που έχει δυνατότητες τις οποίες δεν έχει ήδη κάποιος παίκτης στην ομάδα. Πολλές ομάδες το κάνουν αυτό, παίρνουν παίκτη απλά για να κάνουν μεταγραφή".

  Μέγεθος γραμματοσειράς:font size chooser
  • Α' Γύρος - 26η αγωνιστική
  • Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός0-1
  • Λεβαδειακός-Ξάνθη2-1
  • Άρης-Π.Α.Ο.Κ.2-0
  • Α.Ε.Λ.-Εργοτέλης1-0
  • Α.Ε.Κ.-Καβάλα3-0
  • Ατρόμητος-Ηρακλής2-1
  • Πανθρακικός-Πανιώνιος0-1
  • Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα2-2
  • Α' Γύρος - 27η αγωνιστική
  • Καβάλα-Α.Ε.Λ.21/03 19:00 Bet
  • Πανιώνιος-Άρης21/03 19:00 Bet
  • Λεβαδειακός-Πανθρακικός21/03 19:00 Bet
  • Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης21/03 19:00 Bet
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός21/03 19:00 Bet
  • Εργοτέλης-Ηρακλής21/03 19:00 Bet
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος21/03 19:00 Bet
  • Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ.21/03 19:00 Bet
  • Πλήρες πρόγραμμα - Στατιστικά