Πήραν άδεια Παναθηναϊκός, ΠΑΣ και Πανθρακικός

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισαν την αδειοδότηση. Οπερ σημαίνει πως ο "Αγιαξ της Ηπείρου" θα αγωνιστεί στο Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει μεταγραφικές δεσμεύσεις. Κόντρα ΕΠΟ-Παναθηναϊκού με αφορμή το ντου των οπαδών. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και η απάντηση του τριφυλλιού.

Πήραν άδεια Παναθηναϊκός, ΠΑΣ και Πανθρακικός

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έκαναν τις βελτιώσεις εκείνες που χρειάστηκαν για να πείσουν δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης και να εξασφαλίσουν την περίφημη άδεια.

Οπερ σημαίνει πως από τη στιγμή που η επιτροπή εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός και τους χορήγησε άδεια, ο "Αγιαξ της Ηπείρου" θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη, αντίθετα με τον Παναθηναϊκός, ο οποίος όμως θα μπορεί να κάνει όσες μεταγραφές θέλει.

Από εκεί και πέρα, άδεια πήρε και ο Πανθρακικός του οποίου ο φάκελος παρουσιάστηκε επίσης βελτιωμένος.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη:

Ντου των οπαδών στην ΕΠΟ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η απάντηση του Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK