Παίρνουν άδεια Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καλλονή, Λεβαδειακός

Θετική ήταν η εισήγηση του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ για τον Παναθηναϊκό και μέσα στην ημέρα αναμένεται να λάβει και την άδεια, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν προσκομίσει τους κατάλληλους φακέλους.

Παίρνουν άδεια Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καλλονή, Λεβαδειακός

Η γνωμοδότηση του διευθυντή αδειοδότησης, Γιώργου Δημητρίου, ήταν θετική και στην περίπτωση των "πρασίνων", όπως επιβεβαίωσε η δικηγόρος Αθηνά Μπαλωμένου, η οποία εκπροσώπησε το "τριφύλλι" στη διαδικασία.

Αθηνά Μπαλωμένου - δικηγόρος Παναθηναϊκού

«Θεωρούμε ότι είναι μια καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Η εισήγηση ήταν θετική. Είναι μια ημέρα στη διαδρομή μιας χρονιάς που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να αποτυπώσει για την ΠΑΕ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και η συστηματική και οργανωμένη δουλειά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όλη αυτή τη χρονιά στην οποία χαιρόμαστε γιατί διαψεύσαμε τις περσινές αρνητικές κρίσεις. Στη φάση αυτής της αδειοδότησης θα ήθελα να πω ότι γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά τα οποία περιείχαν ανακρίβειες έως και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να συνεχίσει να εργάζεται, να μην διαψεύδει κάθε δημοσίευμα και να απαντήσει με τη σημερινή εισήγηση την οποία έλαβε. Είναι μια ευκαιρία όμως να δώσουμε ένα γενικότερο μήνυμα ως Παναθηναϊκός σε όσους απ’ όπου κι αν προέρχονται και απ’ όπου κι αν δραστηριοποιούνται και πέρα από την αδειοδότηση, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι παρόν και αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κλαμπ».

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνουν την άδεια ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό, Καλλονή

News 24/7

24MEDIA NETWORK