1022 μέρες μετά

H ΑΕΚ επιστρέφει στο Περιστέρι για πρώτη φορά μετά την πιο μοιραία αναμέτρηση της ιστορίας της.

1022 μέρες μετά
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι είναι μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει την ΑΕΚ, αφού η «Ένωση» στο γήπεδο των δυτικών προαστίων κόντρα στον Ατρόμητο μετράει 4 νίκες, 4 ήττες και 5 ισοπαλίες. Η τελευταία φορά που η «Ένωση» νίκησε τον Ατρόμητο στην έδρα του για αγώνα πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2009-10. Δεύτερη αγωνιστική τότε αλλά ουσιαστικά πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη χρονιά αφού η πρώτη αγωνιστική είχε αναβληθεί λόγω πυρκαγιών.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο νίκησαν με 0-1 τους Περιστεριώτες με ένα γκολ που σημείωσε ο Ίσμαελ Μπλάνκο έπειτα από ασίστ του Κρίστιαν Νέμεθ στο ντεμπούτο του τελευταίου με την «Ένωση». Από τότε πέρασαν πολλά, μέχρι τον Απρίλη του 2013, όταν στο συγκεκριμένο γήπεδο γράφτηκε ο επίλογος της παρουσίας της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ. Σήμερα η ΑΕΚ επιστρέφει για πρώτη φορά από τότε αφού όσες φορές συνάντησε μέχρι στιγμής τον Ατρόμητο συνέβη στο ΟΑΚΑ.

Γενικότερα μετά από την 21η Απριλίου του 2013 οι αγώνες της ΑΕΚ στο Περιστέρι έχουν μία δυσάρεστη σημειολογική σημασία για την «Ένωση», παρότι το γκολ του Γιαννούλη απλά επικύρωσε τον υποβιβασμό που είχε δρομολογηθεί προηγουμένως. Συγκεκριμένα μία εβδομάδα νωρίτερα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ματς με τον Πανθρακικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK