4-3-3 και βιντεοθεραπεία από Μοράις

Ο Ζοζέ Μοράις ετοιμάζει 11άδα Λάρισας στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο, ενώ μαζί με τους συνεργάτες του έκανε στους ποδοσφαιριστές μία ανάλυση του αντιπάλου της ΑΕΚ μέσω βίντεο.

4-3-3 και βιντεοθεραπεία από Μοράις
morais ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοράις στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε ένα διπλό σε μικρότερο χώρο για να δώσει έμφαση στην κατοχή της μπάλας ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας προκειμένου να γίνει σε φουλ ένταση δουλειά στην κυκλοφορία.

Στο συγκεκριμένο διπλό, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε και τις πρώτες του σκέψεις για την 11άδα του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, δείχνοντας παράλληλα την τάση να μην αλλάξει πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι με το καλημέρα, όπως και ο ίδιος είχε πει ότι θα κάνει.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΜΟΡΑΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 4-3-3 Η... 4-1-4-1

Ο Μοράις έδειξε -σε πρώτη φάση- μια προτίμηση στο 4-3-3 (ή 4-1-4-1, με έναν κόφτη και δύο εσωτερικούς μέσους εν πάση περιπτώσει) με το οποίο η ΑΕΚ πήγε στη Λάρισα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας έβαλε τον Ντίντακ Βιλά και στο δεξί τον Μιχάλη Μπακάκη, απόντος του τιμωρημένου Ροντρίγκο Γκάλο που αποβλήθηκε στον κάμπο την περασμένη Δευτέρα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο έπαιξαν οι Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιος.

Σε ρόλο κόφτη μπροστά από τα στόπερ έπαιξε χθες ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, με τον Μοράις να περιμένει προφανώς την εξέλιξη της κατάστασης του Γιάκομπ Γιόχανσον πριν οριστικοποιήσει τη σκέψη του για τη θέση «6». Ως εσωτερικοί μέσοι έπαιξαν οι Μπακασέτας και Μάνταλος, ενώ στα φτερά πήραν θέση ο Αραβίδης (αριστερά αντί του τιμωρημένου Χριστοδουλόπουλου) και Πλατέλλας (δεξιά), με τον Ούγκο Αλμέιδα να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ"

Στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης, ο Μοράις έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές στο τακτικό κομμάτι, λέγοντάς τους τις περισσότερες φορές να είναι σε θέση άμυνας οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» σε περίπτωση που χάσουν τη μπάλα και να τρέχουν κατευθείαν πάνω στον παίκτη του αντιπάλου που γίνεται κάτοχος.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μοράις και οι συνεργάτες του δεν έχασαν χρόνο και μάζεψαν στους παίκτες στην αίθουσα προβολών στα Σπάτα, δείχνοντάς τους ένα σύντομο βίντεο ανάλυσης από τον πρόσφατο αγώνα του Ηρακλή με τον Πανιώνιο στο Καυτατζόγλειο (1-2). Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της Νέας Σμύρνης, συνιστώντας στους ποδοσφαιριστές του να είναι προσεκτικοί κυρίως σε θέματα που αφορούν την ικανότητα των παικτών του Πανιωνίου να φεύγουν στην κόντρα, καθώς σε αυτό το κομμάτι είναι επικίνδυνοι και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στην ΑΕΚ αν υπάρξει έλλειψη συγκέντρωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK