4-3-3 με Σιμόες κόφτη δείχνει ο Πογέτ

Ο Πογέτ έδειξε διάθεση για αλλαγές στο χθεσινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ20. Μέσα ο Άρθο, κόφτης ο Σιμόες και δίπλα στον Μάνταλο ο Γιόχανσον, ήταν μεταξύ άλλων το πρώτο δείγμα του Ουρουγουανού ενόψει Κομοτηνής.

4-3-3 με Σιμόες κόφτη δείχνει ο Πογέτ
Σιμόες ΑΕΚ

Ο Γκας Πογέτ έκανε τους πρώτους του πειραματισμούς με την 11άδα ενόψει του αγώνα που ακολουθεί στην Κομοτηνή την προσεχή Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό. Το 4-3-3 δείχνει να κλειδώνει στο μυαλό του Ουρουγουανού τεχνικού αφού η σκέψη να παίξει η ΑΕΚ με έναν κόφτη φαίνεται ότι γίνεται οριστική.

Μετά, λοιπόν, από περίπου 1,5 χρόνο η ΑΕΚ εγκαταλείπει το 4-2-3-1 και πάει σε μία άλλη λογική, με την ελπίδα ότι η ομάδα θα επωφεληθεί της κατάστασης. Η παρουσία του Θέσαρ Άρθο στο πλευρό του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ίσως δείχνει πως για τον Πογιέτ έφτασε η ώρα να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ο Ισπανός μέσος, ενώ τα άλλα δύο αξιοσημείωτα των σκέψεων του Πογιέτ, είναι η χρησιμοποίηση του Σιμόες ως 6άρι και η τοποθέτηση του Μπαρμπόσα δεξιά.

Κατά τα άλλα Σοϊλέδης και Γκάλο ήταν η πλάγιοι μπακ, ο Γιόχανσον εσωτερικός μέσος, κάτι σαν 8άρι, ο Μάνταλος δίπλα του, ο Μπουονανότε στο αριστερό φτερό και φορ ο Τζιμπούρ. Σήμερα όταν και θα επιστρέψουν κάποιοι από τους διεθνείς ενδεχομένως να φανερωθούν περισσότερες σκέψεις του Πογιέτ και να αρχίσει να «κλειδώνει» η ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει Κομοτηνής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK