ΑΕΚ-Κορόνα Κίελτσε 2-0

H AEK πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Κορόνα Κίελτσε επί πολωνικού εδάφους και επικράτησε με 2-0. Xαμένο πέναλτι, γκολάρα και δοκάρι ο Βάργκας. Γκολ και ασίστ ο Κρισάντους, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι της Ένωσης.

ΑΕΚ-Κορόνα Κίελτσε 2-0
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του απέναντι στην πρωτοπόρο του Πολωνικού πρωταθλήματος, Κορόνα Κίελτσε, με τους Ανέστη, Βασιλαντωνόπουλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκη, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Αραβίδη και Τζεμπούρ, με τον Αλγερινό φορ να παίρνει θέση στον άξονα, πίσω από τον προωθημένο Αραβίδη.

Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή, πάτησε σε αρκετές περιπτώσεις την αντίπαλη περιοχή, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει ιδανικά φάσεις που δημιούργησε κυρίως με προσπάθειες του Βασιλαντωνόπουλου και του Πλατέλλα από τη δεξιά πλευρά.

Η σημαντικότερη στιγμή των κιτρινόμαυρων στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 44ο λεπτό, όταν μετα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από δεξιά, ο Σιμόες έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Οτσάινα.

ΑΕΚ-Κορόνα Κίελτσε 2-0
INTIME SPORTS

Βελτιωμένη στο 2ο μέρος η ΑΕΚ

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε για την ελληνική ομάδα με τους Μπαρόχα, Σβάρνα, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Γροντή, Ανάκογλου, Σιμόες, Γκάλο, Βάργκας, Ζόριτς, και Κρισάντους να συνθέτουν την 11άδα. Ο Δέλλας έβαλε τον Βάργκας πίσω από τον Κρισάντους και η Ένωση άρχισε να αποδίδει πολύ καλύτερα συγκριτικά με το πρώτο 45λεπτο. Στο 64' ο Κρισάντους ανατράπηκε εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι, όμως ο Βάργκας που ανέλαβε να το εκτελέσει, δεν κατάφερε να νικήσει τον Οτσάινα.

Στο 70' μετά από κάθετη πάσα του Ανάκογλου ο Κρισάντους βρέθηκε σε πλάγια θέση απέναντι στον Οτσάινα και με πλασέ στην απένατι γωνία άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους. Τρία λεπτά αργότερα ο Κρισάντους από σκόρερ έγινε δημιουργός, καθώς τροφοδότησε τον Βάργκας κι αυτός αφού προσποίθηκε με πλασέ "κρέμασε" τον Οτσάινα κάνοντας το 2-0 για την Ένωση.

Στο 82' οι Κρισάντους, Ζόριτς και Βάργκας συνεργάστηκαν άψογα αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Οτσάινα, φάση που αποτέλεσε την τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης (32’ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζεμπούρ.

Στο δεύτερο μέρος: Μπαρόχα (62’ Βούρας), Σβάρνας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόες (70’ Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γκάλο, Ζόριτς, Βάργκας, Κρισάντους.

Κορόνα Κιέλτσε: Οτσέινα, Κομπρίλ, Κίερτς, Βρενσιένσκι, Κρζελακ, Ζατέφσκι, Ρογκάλα, Σιέρπινα, Ζάγκατς, Άανκουρ, Τρίτκο.

Το LIVE του αγώνα:

11:15
Καλημέρα σας. Σε 45 λεπτά η σέντρα στο δεύτερο φιλικό της σεζόν για την ΑΕΚ.
11:16
Η αρχική 11αδα των κιτρινόμαυρων: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζεμπούρ.
11:52
Κόντρα στην Κορόνα Κίελτσε είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την ΑΕΚ, μετά το 1-1 με την Χάποελ Τελ Αβίβ.
12:00
Οτσάινα, Γκρζέλακ, Κίερτς, Βρεσνιέφσκι, Κόμπρι, Σιέρπινα, Ζαλέσκι, Ρογκάλα, Λανκούρ, Ζάγιατς και Τρίτκο οι 11 της Κορόνα στο ξεκίνημα του ματς.
12:00
Όλα έτοιμα για την σέντρα.
12:04
Ξεκίνησε το παιχνίδι.
12:08
4': Ωραία κάθετη του Πλατέλλα στον Μπαρμπόσα, ο Οτσάινα με έγκαιρη έξοδο απομακρύνει με τα πόδια.
12:10
Πιέζει ψηλά η ΑΕΚ τώρα και δυσκολεύει την κυκλοφορία της μπάλας για την Κορόνα.
12:13
9': Καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Μπαρμπόσα, ένα κόρνερ τελικά το κέρδος καθώς το σουτ του Πορτογάλου κόντραρε.
12:17
13': Με πολλές σίγουρες πάσες στην μεσαία γραμμή προσπαθεί να αναπτυχθεί η ΑΕΚ.
12:19
15': Σουτ το Σιμόες εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα. Πάντα στο 0-0 οι δύο ομάδες μετά από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.
12:22
19': Έχουμε δυνατά μαρκαρίσματα στο ματς στα τελευταία λεπτά.
12:25
21': Σουτ του Τζεμπούρ από πλάγια θέση εκτός περιοχής, με γροθιές σε κόρνερ ο Οτσάινα.
12:27
23': 4η τελική για την ΑΕΚ στο ματς, με τον Αραβίδη να σημαδεύει πολύ ψηλά, σε προσπάθεια του με το αριστερό εκτός περιοχής.
12:29
25': Κόρνερ για την Κορόνα, στην 1η της τελική στο ματς.
12:31
27': Δεύτερο κόρνερ για τους Πολωνούς, απομακρύνει ο Βασιλαντωνόπουλος.
12:32
28': Πολύ καλή επέμβαση του Ανέστη σε σουτ του Γκρζέλακ. Στο κόρνερ ο ρέφερι υπέδειξε επιθετικό φάουλ και έτσι ολοκληρώθηκε ένα τρίλεπτο πίεσης της Κορόνα.
12:34
30': Καλή ανάπτυξη για την ΑΕΚ από αριστερά, αλλά η σέντρα του Πεταυράκη για τον Πλατέλλα ήταν λίγο πιο δυνατή από όσο έπρεπε.
12:36
32': Ένα ακόμη κόρνερ για την ΑΕΚ. Και πριν εκτελεστεί, αλλαγή τερματοφύλακα. Μπαρόχα στη θέση του Ανέστη.
12:39
35': Σουτ ο Ζάγιατς από τον άξονα και εκτός περιοχής, κανένα πρόβλημα για τον Μπαρόχα.
12:44
40': Καλή ευκαιρία για την Κορόνα, μετά από λάθος του Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή, αλλά ο Κολοβέτσιος απομακρύνει πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Τρίτκο.
12:45
41': Κίτρινη κάρτα στον Άρθο για σκληρό φάουλ στον Ζαλέσκι.
12:47
44': Σέντρα από δεξιά του Βασιλαντωνόπουλου, κεφαλιά του Σιμόες, στην αγκαλιά του Οτσάινα η μπάλα. Καλή στιγμή για την ΑΕΚ.
12:49
Πολύ δραστήριος ο Βασιλαντωνόπουλος από δεξιά, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην Κορόνα.
12:49
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς τέρματα μέχρι στιγμής στο ματς.
13:07
Σέντρα στο 2ο ημίχρονο.
13:08
Μπαρόχα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γροντής, Ανάκογλου, Σιμόες, Γκάλο, Βάργκας, Ζόριτς, Κρισάντους οι 11 της ΑΕΚ στην επανάληψη.
13:10
49': Ο Γροντής με έγκαιρη προβολή απομακρύνει σε κόρνερ, χαλώντας μια αντεπίθεση της Κορόνα με καλές προϋποθέσεις.
13:12
Ο Βρεσνιέφσκι μοιάζει να έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό χέρι. Συγκρούστηκε με συμπαίκτη του.
13:12
Βοϊτσεκόφσκι αντί Τρίτκο στην επίθεση της Κορόνα από το 46'.
13:14
Με υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας προσπαθεί να χτίσει τις επιθέσεις της η ΑΕΚ. Για την ώρα δεν βρίσκει λύσεις στο τρίτο μισό του γηπέδου προς την επίθεση. Την κόντρα επίθεση με μεγάλες πάσες ψάχνει η Κορόνα.
13:20
58': Καλή κυκλοφορία για την ΑΕΚ αλλά η τελική πάσα του Ανάκογλου στον Κρισάντους ήταν δυνατή και πέρασε άουτ.
13:21
60': Ίδιο μοτίβο στο ματς μετά από 1 ώρα αγώνα. Η ΑΕΚ γυρίζει την μπάλα με ασφάλεια αλλά δεν μπορεί να φτιάξει φάσεις εντός της αντίπαλης περιοχής.
13:23
62': Ο Μπαρόχα αφήνει τη θέση του στον Βούρα.
13:23
Μοίρασε τον χρόνο στους 3 γκολκίπερ της ομάδας του ο τεχνικός της ΑΕΚ.
13:25
64': Πέναλτι για την ΑΕΚ. Το κέρδισε ο Κρισάντους.
13:26
65': Ο Βάργκας εκτελεί απο΄τα 11 βήματα αλλά ο Οτσάινα πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνία και απομακρύνει!
13:27
Στην φάση του κερδισμένου πέναλτι η ΑΕΚ "έκρυψε" την μπάλα, αλλάζοντας την γρήγορα, πολλές φορές και με ακρίβεια, πριν ανατραπεί ο Κρισάντους.
13:28
66': Σουτ του Ζόριτς εκτός περιοχής και από αριστερά, άουτ η μπάλα.
13:31
69': Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Γροντής έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κρισάντους στο δεύτερο δοκάρι "έσπασε" για τον επερχόμενο Βάργκας, η προσπάθεια του οποίου ήταν άστοχη από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση.
13:32
70': Γκολ! Κάθετη πάσα του Ανάκογλου, ο Κρισάντους νικάει τον Οτσάινα και βάζει μπροστά στο σκορ (1-0) την ΑΕΚ!
13:33
72': Μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ για το 2-0. Ο Κρισάντους έβγαλε τετ-α-τετ τον Ζόριτς, ο τελευταίος νικήθηκε από τον Οτσάινα και το σουτ του Γκάλο στο ριμπάουντ απομακρύνθηκε σωτήρια από την αντίπαλη άμυνα.
13:36
73': Γκολ! Φοβερό τέρμα του Βάργκας. Από πάσα του Κρισάντους, ο άσος από τη Βενεζουέλα με πλασέ - λόμπα νίκησε τον Οτσάινα για το 2-0!
13:42
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
13:42
81': Καλή στιγμή για την Κορόνα, αλλά ο Σιέρπινα αμαρκάριστος εντός περιοχής αστοχεί με το κεφάλι. 
13:43
82': Κρισάντους, Ζόριτς και Βάργκας συνεργάστηκαν άψογα αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Οτσάινα!
13:46
85': Πίεσε ψηλά και έκλεψε η ΑΕΚ, ο Βάργκας έδωσε στον Πλατέλλα αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε άουτ.
13:49
88': Ο Λανκούρ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μόλις άουτ η μπάλα. Καλή στιγμή για την Κορόνα Κίελτσε.
13:52
Τέλος αγώνα, νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΚ. Στην επανάληψη ο "Δικέφαλος" ανέβασε στροφές και με κορυφαίο τον Κρισάντους (κερδισμένο πέναλτι, γκολ και ασίστ) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κορόνα Κίελτσε.
13:53
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK