ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0 (VIDEO)

Με το παρθενικό γκολ του Γκάλο, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 την Χάποελ Ιερουσαλήμ σε φιλικό προετοιμασίας.

ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0 (VIDEO)

H AEK άρχισε το ματς χωρίς τον Βάργκας, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά και τον Μπαρόχα που έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Δέλλας στο φιλικό ήταν η εξής: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

Στο πρώτο μέρος η Ενωση δεν είχε κανένα πρόβλημα από τη Χάποελ και δεν απειλήθηκε, αλλά μπροστά δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Στις μοναδικές περιπτώσεις που απείλησε ήταν με τον Κρισάντους (θετικός για ακόμη ένα ματς) και τον Γροντή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ παρατάχθηκε με αλλαγές. Γκάλο, Κορδέρο, Πλατέλλας, Αραβίδης και Τζεμπούρ πήραν θέση στο ματς με αποτέλεσμα η ομάδα του Δέλλα να χάσει τη συνοχή της και να μη μπορεί να λειτουργήσει ικανοποιητικά. Λίγο αργότερα πέρασαν στον αγώνα και οι Σοϊλέδης, Σιμόες, Βούρος, Αρθρο και Κολοβέτσιος.

Οσο οι παίκτες της ΑΕΚ προσπαθούσαν να βρουν τους ρόλους τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Γκάλο με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έβαζε μπροστά στο σκορ τους "κιτρινόμαυρους", ουσιαστικά στην πρώτη καθαρή ευκαιρία του β' μέρους.

Η συνέχεια κύλησε χωρίς κάτι το σημαντικό. Η Ενωση διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και το κράτησε έως τέλους, κλείνοντας με θετικό πρόσημο ακόμα ένα φιλικό. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Αρθρο είχε την ευκαιρία για το 2-0, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Δείτε το γκολ του Γκάλο:

ΑΕΚ (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

ΑΕΚ (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης (56' Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (56' Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (56' Άρθρο), Πεταυράκης (56΄Σοϊλέδης), Κορδέρο, Ανάκογλου (56' Σιμόες), Γροντής (78' Φαγέ), Πλατέλας, Αραβίδης, Τζεμπούρ

Το LIVE του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK