Αγνοείται ακόμα και το εκτός έδρας γκολ

Η ΑΕΚ στη Μυτιλήνη δεν αύξησε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχει να νικήσει εκτός έδρας, αλλά για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

0-1
0-1 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον αγώνα της Κυριακής (03/04) τη Μυτιλήνη η ΑΕΚ παράτεινε τη χρονική περίοδο κατά την οποία δεν έχει γευτεί εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Οι "κιτρινόμαυροι" αναζητούν το διπλό από τις 17 Ιανουαρίου όταν νίκησαν για τελευταία φορά μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο, στο γήπεδο των Ζωσιμάδων στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η συγκυρία γίνεται ακόμα πιο αρνητική για την "Ένωση" από τη στιγμή που δεν κατάφερε να βρει το διπλό ούτε στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, κόντρα στην τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, την Καλλονή.

Ψάχνει και το πρώτο… μετά-Πέκχαρτ εκτός έδρας γκολ

Βέβαια τα πράγματα για την ΑΕΚ δεν είναι άσχημα μόνο σε ότι αφορά την αδυναμία εξασφάλισης νικών μακριά από την έδρα της, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός και από το τελευταίο εκτός έδρας γκολ που σκόραραν οι "κιτρινόμαυροι". Συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου το γκολ του Τόμας Πέκχαρτ στο βαρύ αγωνιστικό τερέν του Καυτανζογλείου κόντρα στον Ηρακλή (στον αγώνα για το πρωτάθλημα, 1-1) ήταν το τελευταίο της "Ένωσης" μακριά από την Καλογρέζα.

Άσφαιρη και στα τρία τελευταία ματς

Στους αγώνες που ακολούθησαν σε Τρίπολη με Αστέρα, Αγρίνιο με Παναιτωλικό, και Μυτιλήνη με Καλλονή, οι "κιτρινόμαυροι" δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του αντιπάλου, αντιμετωπίζοντας και στα τρία ματς προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και στην ανάπτυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Γκόμες

Σχόλιο Άκης Γεωργίου: Οι πρώτοι τριγμοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK