Αλλαγή σχεδίου πλεύσης από Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να περάσει στην ΑΕΚ τα στοιχεία που ο ίδιος θέλει και να… επεξεργαστεί καλύτερα τους παίκτες του ρόστερ αρχής γενομένης από το σημερινό φιλικό με την Κ20.

Αλλαγή σχεδίου πλεύσης από Πογέτ
INTIME SPORTS

Από τη μέρα που έκανε τις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους, ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκαθάρισε ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα φανερωθούν οι αλλαγές που ο ίδιος θέλει να περάσει στην ΑΕΚ. Για την ώρα ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει δείξει κάτι ως προς τις σκέψεις του και θα ήταν μάταιο να μπει κανείς σε διαδικασία εικασιών.

Εμφανής πρόθεσης αλλαγής του συστήματος

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ θα μπει σε μια διαδικασία αλλαγής του μέχρι τώρα τρόπου παιχνιδιού της, γεγονός που όπως και να το δει κανείς είναι μία σημαντική διαφοροποίηση του αγωνιστικού της πλάνου. Η συγκεκριμένη επιθυμία, βέβαια, του Πογέτ δεν υπάρχει μόνο σε επίπεδο συζητήσεων στα άδυτα των Σπάτων, αλλά βγαίνει και προς τα έξω από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή στον οποίο η "Ένωση" γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ροντρίγκο Γκάλο αναφέρθηκε στο γεγονός σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA. "Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε με το σύστημα του παλιού προπονητή. Πιστεύω θα αλλάξει το σύστημα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό" είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας των "κιτρινόμαυρων".

Φιλικό σήμερα με την Κ20 στα Σπάτα

Αρχής γενομένης από το σημερινό φιλικό με την Κ20, ο Πογέτ θα έχει την ευκαιρία να δει -κυρίως- τους ποδοσφαιριστές που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής, προσπαθώντας παράλληλα να περάσει στην ομάδα κάποια από τα νέα στοιχεία που θέλει να υπάρχουν στο παιχνίδι της.

Με την αλλαγή συστήματος, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα επιδιώξει να καλύψει την αδυναμία που υπάρχει στους εξτρέμ και να εκμεταλλευτεί την ποιότητα που όντως υπάρχει σε σημαντικό βαθμό στο ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK