Αλμέιδα, ο... διάδοχος του τελευταίου μεγάλου ονόματος της ΑΕΚ

Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και η περίπτωσή του έχει αρχίσει να μοιάζει με την τελευταία, πιο μεγάλη μεταγραφή της Ένωσης που δεν έπιασε...

Αλμέιδα, ο... διάδοχος του τελευταίου μεγάλου ονόματος της ΑΕΚ

Φεύγει ή μένει ο Αλμέιδα; Γιατί έλειψε από την προπόνηση; Θα καταφέρει η ΑΕΚ να "σπάσει" το κλειστό συμβόλαιό του; Αυτά είναι μερικά από τα πολλά ερωτήματα που χρήζουν απάντησης για το μέλλον του Πορτογάλου φορ στην Ελλάδα και την Ένωση.

Η περίπτωση του βετεράνου επιθετικού δείχνει πως στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιριστές με καλό όνομα στην Ευρώπη δεν... πιάνουν!

Πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα αυτό του Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ένας άλλος επιθετικός μα βαρύ όνομα και γεμάτο βιογραφικό.

Ο Ισλανδός ήταν η τελευταία μεταγραφή... αεροδρομίου που έχει κάνει η ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν και ο απολογισμός της παραμονής του στους "κιτρινόμαυρους" υπήρξε τραγικός. Ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα και Τσέλσι είχε έρθει στην ΑΕΚ τη σεζόν 2011-12. Τραυματίστηκε κι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν, μετρώντας συνολικά στην Ένωση μόλις 14 συμμετοχές μ' ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Στα ίδια επίπεδα και ο Αλμέιδα, μέχρι στιγμής που τον πρώτο του χρόνο στην ΑΕΚ τον πέρασε με 27 συμμετοχές, τέσσερα τέρματα και τραυματισμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK