Amber Alert: Κλωναρίδης... αγνοείται!

Από ποιον αδικείται ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ, από το σύστημα Χιμένεθ ή από τον ίδιο του τον εαυτό; Ο 25χρονος ήρθε το καλοκαίρι στην Ένωση με αξιώσεις να γίνει πρώτο... βιολί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να φτάσει ούτε στο επίπεδο της αξιόπιστης λύσης.

Amber Alert: Κλωναρίδης... αγνοείται!
klonaridis EUROKINISSI

Όταν η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη το καλοκαίρι, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ένωσης που ενθουσιάστηκαν περιμένοντας έναν παίκτη... λουκούμι από τις σούπερ εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό. Έναν ποδοσφαιριστή που έκανε τρομερό "δίδυμο" με τον Μάρκους Μπεργκ.

Αυτή ενδεχομένως να ήταν η "παγίδα" που οδήγησε τον 25χρονο στην αμφισβήτηση στη δεύτερη θητεία του στην Ένωση. Μπεργκ δεν υπάρχει για να τον... συμπαρασύρει αλλά ούτε και ο ίδιος ο Κλωναρίδης δεν κάνει προσπάθειες για να "κουμπώσει" στις απαιτήσεις της φετινής πρωταθληματικής ΑΕΚ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Επειδή η ΑΕΚ πάσχει στα... φτερά, ο Χιμένεθ χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ως λύση εκεί. Αποτέλεσμα; Να τα ακούει και ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής που δεν βοηθάει.
Ως δεύτερος επιθετικός, ο "Κλώνα" δεν χωράει στη φετινή ΑΕΚ όσο υπάρχει ο Λιβάγια και πλέον ο Μασούντ που υπερτερούν στην τεχνική και τη δημιουργία.

Έχει αγωνιστεί -βέβαια- τρεις φορές στη συγκεκριμένη θέση, φέτος, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Για την ιστορία, ο Κλωναρίδης, σύμφωνα με το transfermarkt, έχει παίξει στην καριέρα του 30 φορές ως secodary striker, σκοράροντας 10 γκολ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

Στα εξτρεμ, εμφανώς χαμηλότερα τα ποσοστά του. Αριστερά: 23 εμφανίσεις, 5 γκολ, 4 ασίστ. Δεξιά: 21 παιχνίδια, 5 τέρματα, 1 ασίστ. Μοιρασμένα τα πράγματα όταν αγωνίζεται στα πλάγια, όμως, σύμφωνα με τη στατιστική είναι καλύτερος στο σκοράρισμα παίζοντας πίσω από τον φορ.

ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Ο Κλωναρίδης για το μόνο που δεν μπορεί να έχει παράπονο στην ΑΕΚ είναι ότι ο Χιμένεθ δεν του δίνει ευκαιρίες. Ο 25χρονος επιθετικός έχει πάρει αρκετές από τον Ισπανό και σε κρίσιμα ματς κιόλας. Γιατί δεν ήρθε το καλοκαίρι με την ταμπέλα του "ταλέντου", αλλά με αυτή του έτοιμου παίκτη!

Αντίθετα με συναδέλφους του όπως ο Μπακασέτας, ο Γαλανόπουλος, ο Τσιντώτας, ο "Κλωνα" δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να δείξει τα καλά του στοιχεία, να κάνει μία αποφασιστική κίνηση μέσα στο γήπεδο, μετριάζοντας τις αδυναμίες του.

Καιρός υπάρχει ακόμη για να ανακάμψει και να κερδίσει τη στήριξη του κόσμου, αφού η ΑΕΚ χρειάζεται να... φτιαχτούν πρωταγωνιστές που θα την κρατήσουν στο "κόλπο" του τίτλου. Όποιος το πετύχει θα μείνει και του χρόνου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK