Ανακοίνωση της ΑΕΚ για την επίθεση στον Γαρυφάλλου

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου και η σύζυγός του δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις αγνώστους. Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το δυσάρεστο γεγονός.

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για την επίθεση στον Γαρυφάλλου

Τέσσερις άγνωστοι επιτέθηκαν στον φίλαθλο της ΑΕΚ, Χρήστο Γαρυφάλλου ο οποίος προ τριετίας είχε μηνύσει τους Περέιρα - Κασάμι για τις χειρονομίες τους στο ντέρμπι με την Ένωση στο ΟΑΚΑ.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το δυσάρεστο γεγονός, αναφέροντας τα εξής: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου.

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά.

Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να να τρομοκρατούν επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK